1 år, 2 måneder siden

Søndag

Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej dagbog, - lysten til at lave den bog melder sig igen og igen. Jeg er så godt inde i stoffet, at det lægger lige til højrebenet. Det eneste problem med at skrive den er, at det let kan ende med at blive en stor stråmand.

Grunden til det er, at der findes så mange varianter af nogen lunde de samme undskyldninger. Hvilket betyder, at man er nød til at lave varianter, der smadre disse. Tit, gemmer der sig 2 dårlige grunde i samme sætning, samt en fælde de forsøger at få en til at træde i, som om det ville være relevant for, om man burde købe de 2 dårlige grunde. indsmuglede ord er også folks "go to" forsøg og fortjener også et kapitel for sig selv.

Jeg forklarede et af de ord til rengøringen i fredags. Ordet "skabt" bliver tit indsmuglet, og går man ikke op i ords værdi, vil man måske nikke og lade den passere, men det bør man ikke. Dermed bliver dette ord smuglet ind, selv om det reelt set ikke passer. Vi er ikke blevet skabt, heller ikke af vores forældre! Skabt betyder, at der har været mulighed for specifikt at vælge, - og at magten til dette har været et bevidst sted.. men det har den ikke, vi er et produkt af vores forældre og deres dna, men de har ikke kunne vælge hvilke dna der skulle vidergives specifikt. Vi er i stedet opstået ved en naturlig proces, -

Der er så mange ting, jeg kunne gå i detaljer med i en bog, - men igen, meget af det vil være andres ord, som jeg reformulere og servere på dansk.

Jeg kom forbi en youtube video med en præst der troede på demoner :) seriøst, et voksent menneske der tror på den slags.. hvis man erstattede ordet "demon" med gargamel, så ville folk forstå hvor latterlige den mand virker til at være. Så mange voksne mennesker, der kommenterede på video'en som om deres usynlige ven findes og kan gøre noget som helst. Det er som at kunne se, at kejseren er nøgen.. imens folk lader som om, at han har tøj på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søndag er publiceret 23/04-2023 19:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.