1 år, 1 måned siden

Syg

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
4 måneder, 10 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Hej dagbog, - Jeg er syg i dag. Jeg havde dog en mandag hvor jeg så et par debatter, den ene var ret kedelig og den anden mere interessant. Første var med Ted, der ikke rigtig fik lov at sige noget..så blev han beskyldt for alt muligt.. af en muslim, der ikke fatter et simpelt princip om, at jo mere ud over det vi oplever i den normale virkelighed det er, jo bedre beviser kræves der. Muslimen havde travlt med at bygge sit hus på, at man godt kan tage folks ord som et bevis. Ted fik ikke lov at sige så meget, - men han er ikke så klar til alt, som jeg er det. Jeg ser dog ham alligevel, fordi så kan jeg træne mig selv i, hvad jeg ville ha sagt. Hvis ikke man kan se forskel på, og se at det kræver forskellig bevis byrde.. fra en der siger, at han har en blå bil, til en der siger han har en usynlig drage han ridder på..
så er der bare noget galt med folks indre kompas. Det at vide hvornår hvad er hvad, er tricket..

Så var der Matt overfor en muslim, men i et debat forum med publikum. Han sagde alt det, som Ted ikke fik lov at sige.. Det var ret sjovt. Sjovt at det nærmest blev et stort tema i den debat.. Jeg skrev til Ted, hvad det var der gik galt for ham muslimen.. han vidste det godt, men hævdede at han ikke kunne få et ord indført.

Jeg ville ha stoppet ham inden, og snakket om, at jeg kun vil svare på det første han siger.. for svare jeg på det, så betyder resten intet! Hvis A er forkert, - og du bygger A videre med B - C og D.. så bliver A ikke mere rigtig af, at du fortsætter med B, C og D.. og Flere dårlige argumenter bliver aldrig et godt argument. Som jeg ser det, er det vigtigt at tage et argument af gangen.

I det emne omkring religion, er der ikke en der har en chance imod matt. Han fik den muslimske mand til at ligne en tumpe.. Selv AronRa overså debatten.. og kom med et spørgsmål, der illustrede den muslimske mands dårlige argument, og at han havde specille regler for det han tror på, og det andre tror på.

Jeg kunne ikke lade være med at besøge Muslimens side, og skrive at jeg ikke var imporneret af ham og hans logiske fejlslutninger.. Desværre var der ikke nogen, der prøvede deres lort på mig.. for jeg ved lige præcis hvad jeg vil sige.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg er publiceret 25/04-2023 21:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.