Jeg kan fixe meget, men.

Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg tog på arbejde i dag, selv om jeg ikke helt var ovre min influenza. Jeg gjorde det, fordi der var brug for mig, - der er snart eksamen. Jeg var nød til at sørge for, at printerne er tilgængelige til eksamen.. jeg havde gjort det fysisk, men jeg havde fjernet synligheden af dem på listerne over hvad de kunne vælge.. da de kun skal bruges til eksamenerne.

Der var en af printerne der var ustabil, den gik offline engang imellem.. jeg havde fortalt det, så de havde fået en fra IT ud og se på det imens jeg var syg. De kunne bare ikke finde internet stikket, og havde arrangeret at få et nyt op engang. Tilbage igen skyndte jeg mig at kigge på sagen, - jeg havde ressourcer nok til at stikke min nøgle i det skab, der er lige ved siden af.. det var næsten helt åben, på nær 10 cm, eller sådan noget..jeg fik det kørt helt op..og vupti, der sad internet porten og ledningen.. nærmest hevet helt ud af vægen. Jeg sendte et billede af det til de 2, som ikke kunne finde stedet.. den ene for at sige, at jeg var på sagen.. den anden, så han kunne komme ud og patche den op til en af de 2 andre porte DER SAD LIGE VED SIDEN AF! Hvis de bare havde tænkt, at rulle skabet de 10 cm længere op.

Så fik jeg mig en snak med ham ok det hele..de mener, at mange af de gamle dele jeg har fra chromebooks der er gået i stykker skal smides ud..vat det er rod. Folk uden særlig meget omløb ser gerne rod.. jeg ser reservedele til de chromebooks vi stadig har i omløb, i en tid.. hvor vi ikke kan købe reserve dele! Pga krigen, bliver de ikke lavet.. så jeg mener, at så længe vi stadig bruger de chromebooks, så skal de ikke smides ud..for det er vores reservedele.

Da jeg kom hjem, fik jeg ringet til min mor.. jeg tog ikke hjem til dem idag, grundet influenza.. jeg var nød til at høre, hvad der skulle ske mht til hendes kræft. Der var kommet lidt mere på billederne, men ikke nok til at de ville gøre noget nu.. om 3 måneder vil de så se igen. Grrrr, jeg ville ønske jeg fik lov at tage med. Mor har overgivet sig, siger at hun ikke har så længe..at hun nok dør af det på et tidspunkt, men at hun har det fint lige nu. Min indre jester blev vred, - noget bør gøres når det vokser bare lidt.. håndtere det, imens det ikke er blevet til alt for meget! ... jeg mærker jesteren i mig.. maybe look for food, that are good against cancer, something healthy.. i can fix alot but...hvis jeg havde været med til scanningen, ville jeg ha spurgt dem om et på logiske spørgsmål, så noget kunne blive gjort.. du ved, et lille skub hist og her, kan ændre fremtiden.

Jeg så i øvrigt også en video..en fra usa, en mand som havde været udsat for vold .. ville lave et sted for mænd, der var blevet udsat for vold..men ingen i hans stat ville støtte ham..de mente, at hvis stedet ikke også var for kvinder, så var det sexistisk.. men der er steder for kun kvinder! I stedet ville de give ham hjælp for, at styre hans vrede..som om, at det var ham der var noget galt med,..som havde udsat en for vold.. enden på sagen er, at han ikke længere prøver... han valgte at afslutte sit eget liv i stedet. Det er so. Jeg ser det, mænd bliver set ned på.. brugt og smidt væk som var vi intet værd..

I wont carry any woman, - carry as in what people do in gaming, with people who dont contribute.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kan fixe meget, men. er publiceret 28/04-2023 19:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.