18 dage siden

Jesters opstandelse

11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg hygger mig lidt, og min mor ville være stolt af mig idag. Jeg høre hendes ord klinge i mig, som levn fra en svunden tid. Jeg blev bedt om fra pædagogisk side, om jeg ikke ville tage praktikanten 3 dage mere i en uge der kommer.. for han har det godt hos mig, og glæder sig til at være hos mig. Jeg er IT mand på en skole, - jeg er ikke pædagog, eller hvad de nu vil kalde sig selv. Her er det jeg høre min mor så tydeligt sige.. "Jeg er ikke pædagog, jeg var kun go" for hun var også elsket på sit arbejde som rengøring på et sted for psykisk syge. En derfra ringede en gang om året til hende, - og hun ville egentlig ha droppet at snakke med ham, da hun lå mest syg.. men jeg fik hende til, at tage denne sidste snak med ham.. for, hun havde ikke lagt igen. Han havde ringet og ønsket hende god jul, i måske 15 år.. efter hun var stoppet med at arbejde der..

Jeg ser en del af mig, i praktikanten.. lidt sky, - men hvis man først forstår, at verden er fyldt med bullshittere, så er det nemmere at åbne sig op.. de indadvendte er tit klogere end de frembrusende.. for de bruger mere tid på at tænke tingene igennem.

Jeg var sky, - også blev jeg smadret igennem min skole tid.. indtil Kimen af Jester fandt mig..og som jeg byggede mig selv op efter min indre jesters ideer.. begyndte jeg at blive usårlig! Ord kunne ikke længere ramme mig.. jeg ved godt folk tænker, at de kan fyre noget pis af.. og at det så kan ramme mig...fordi det kan det for dem.. Men for mig, - når folk ikke har speciel værdi, så er deres holdninger intet værd. man giver selv andre folk værdi..

en pædagog, spurgte mig.. om vi havde snakket om, alt det han ved indenfor IT.. :) Nej, - det har vi ikke.. Jeg er reelt set også ligeglad! det er ikke pædagogisk, men jeg er ikke pædagog.. Men hør, - Alt det du ved, kommer ikke til at give dig problemer, hvis du ved det.. Men du kan ikke vide alt om IT, - og det er i orden.. Men fokus er på det du ikke ved, men som du skal finde ud af.. fordi du ikke ved det... og de største problemer man kan få, er det du ikke ved, du ikke ved.. for ikke at vide, hvad man ikke ved..begrænser ens søgning på viden. lære du først dette.. er du godt igang med IT.

Jeg er ikke pædagogisk, - jeg tænker logisk og videnskablig...og følelser som jeg har, er ikke vigtige.. da de ikke viser om noget er rigtig eller forkert. Så derfor bør man undgå dem, så meget man kan..og prøve at tænke roligt, når følelserne ønsker noget andet..

NEFFEX - Statement - melodien passer lidt til mig.. To free yourself from the Chains, you and others may put on you! - Mental Health is Confidence.

men også... "NEFFEX - My Way" - som en skriver "'Fight back' when they make u feel like a loser" - nogle har nok brug for andet end pædagoger, - men folk der giver dig mulighed for bare at være dig, og tale som lige folk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jesters opstandelse er publiceret 11/04-2024 15:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.