Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Kaos?
Per Z
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Planlægningen, udførslen og resultatet gik op i en højere enhed, og jeg er ganske tilfreds. Fik stor ros fra flere gæster, hvilket jeg selvfølgelig var glad for at høste. Idet der kom mange børn, så havde jeg også haft dem i fokus. Sørget for at sandkassen var ren, og købt ekstra lejetøj dertil. Samlet et cirkustelt, købt stangtennis, sæbebobler, samt kridt som ungerne kunne tegne med på fliserne. Heldigvis var vejret fantastisk, selv om der var lovet en frisk brise (som vi kalder det herovre). Det vigtigste var at Claus havde en god dag, og det havde han. Aften sluttede af med at vi sad 4 nabo hold tilbage. Vi plejer at holde hækmøde med 2 af vores naboer et par gange om året. Det første er et meget alvorligt planlægningsmøde, af kommende udførelse af klipningen. Det tager som regel 2 minutter, og derefter er der god mad, med hvad dertil høre. Det næste er evaluering af resultatet, og derefter samme som sidst. Det er rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig hver gang. Nu vil genboen skifte deres plankeværk ud med hæk, så de er blevet optaget i vores hæk lav!
Den mindste meldte fra til fødselsdagen. Jeg blev lidt negativ, da han var varslet i god tid og havde sagt ja. Samtidig havde han igen-igen slettet mig på Facebook. Havde ikke skrevet andet end ok, men magtede sikkert ikke at, jeg ville skrive at det kunne han ikke være bekendt. Den ene af mine svigerdøtre sagde at, det kunne snart også være lige meget, hvis han havde samme opførsel som til deres dåb af den mindste af deres. Der forlod han kirken midt i dåben, da det gad han ikke. Senere sad han med snuden i telefonen og så speedway. På mange måder opfører han sig stadig som en teenager, selv om han er fyldt 30 år.
Jeg kan godt mærke jeg har været presset, og at luften er feset ud af ballonen. Tænker at jeg vil lade min brugte krop sidde og sortere i billeder etc. på computeren. Der trænges til en gevaldig oprydning

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overstået er publiceret 31/05-2023 12:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.