Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 25 dage siden
Hej dagbog, jeg kigger med skepsis på de påstande der bringes frem. Jeg kan ikke forstå, hvorfor nogle mener at en mand som russel brand er klog? Når jeg starter en video med ham, føler jeg at manden forsøger at fjerne folks hjerne celler. Senest har jeg set ham sige, at der er et nyt bevis for, at aliens er her i form af en mand der siger, at han har haft med det at gøre. Manden påstår at ha arbejdet for regeringen, han påstår at ha set mange ufoer, og at usa har dem.

Dette hævder han er et bevis... men det er ikke et bevis, det er en påstand. Et bevis ville være billeder, der var blevet undersøgt for om de er fake! Et bevis ville være ægte dokumenter omkring det, af den rette instans.. hvis manden havde været bare lidt klog, ville han kunne kende forskel på et bevis og en påstand. Det er det samme religiøse gør, når de tror at deres.bibel er et bevis... men det er det ikke, det er en påstand.

Jeg så iøvrigt det interview i går med ham der påstod alt det med aliens.. hans kropssprog, virkede ikke til at understøtte det han sagde. Kan jeg være sikker på at han lyver? Nej.. men vi har intet bevis for at han.taler sandt.. kun påstande.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Påstand er publiceret 12/06-2023 10:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.