10 måneder, 16 dage siden

Introvert!

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg så en video for nogle dage siden, og den redegjorde ret præcis for, hvordan jeg har det! Det viste sig i dag igen, da det regnede her til morgen. Så jeg var nød til at søge ly under halvtaget, så jeg ikke blev våd.. Desværre stod der allerede en under halvtaget, og efter at ha kigget lidt, mente han at jeg gad snakke om vejret og om hvordan han havde stået der i lang tid, så han ikke var blevet våd.

Det er her jeg ved, at især ekstroverte tit ikke forstår noget som helst! De ynder disse små muligheder for intetsigende kontater. For en introvert som mig, så ville det være bedre hvis du begyndte at snakke om politik, religion, eller nu de fleste har som tabuer. Intetsignede bavl høvler kun af min energi, - fordi det er så hjerne lammende ligegyldigt. Sådan, har en hel del introverte det, men vi er tvunget ind under de ekstrovertes normer... af frygt for at blive kaldt alt muligt.. manden havde i øvrigt et højt melanin niveau, - så hvis jeg ikke svarede, så ville jeg sikkert blive set på som racist.. fordi folk ikke fatter, at det ikke er mandens hudfarve der betyder noget..og at han kunne være så bleg som et lig, og jeg ville stadig se på det på samme måde..

Som ham i video'en sagde, - det betyder ikke at man er sky. Nogle af os introverte vil ikke ha noget imod at stille sig op, og tale om de store ting i et fordrag til en masse.. Men vi ville ikke orke, at tale om ting som vejret med en enkelt. Denne video der forklare hvordan jeg har det så godt, - er tankevækkende.. i hvertfald for os der kan tænke.. for det betyder, at når folk prøver at snakke om vejret, så det ikke kun hos mig, deres mulighed for kontakt er begrænset.. eller ved floskel snak, - som mange af os introverte også hader! - Men det betyder også, at hvis man kender folk bare lidt, så vil det være langt nemmere at starte en samtale de gider, hvis man vælge nogle emner der ikke er meningsløse.. selvfølgelig, kan du også blive sorteret fra, hvis du bare opfører dig som en nar, når du prøver at sige noget.

Sjovt, for ham der havde lavet videoen, har jeg set før.. og jeg er modstander af de alle de andre holdninger han er kommet med. Her talte han om hvordan han selv havde det som introvert.. og det vækkede genklang.

fik lyst til denne sang... "Fall Out Boy - I Don't Care" ..heheh..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Introvert! er publiceret 21/06-2023 18:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.