1 år, 3 dage siden

Gamer dag

Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hej dagbog, - en uge mere, så har jeg sommerferie i 5 uger. Jeg så selvfølgelig, hvordan den borger krig i rusland udeblev.. desværre. Det kunne ha givet os en verden, hvor der var mere fred igen. Vi har brug for fred, så vi kan koncentrere os om miljøet.

så kigger jeg lige nu på AronRa, - der for 3 år siden lavede nogle videoer, hvor han diskuterede med nogle religiøse.. anyway, - jeg fik lige en sætning jeg skal huske på. Næste gang en fortæller mig, at jeg ryger i helvedet (hvilket jeg ikke tror på) så kan jeg sige, at jeg så kan trøste mig med, at du ike er der! for jeg vil ikke være sammen med et så afskyeligt menneske som dig. Jeg vil være der, hvor folk har lært at tænke logisk og kan argumentere..

Imens jeg er ved at lave burgere :)

Jeg har ikke fulgt med i, om mette er kommet tættere på nato posten. Folk jeg snakker med, der ikke kan lide hende.. ønsker sjovt nok ikke at hun skal ha den.. Jeg der heller ikke bryder mig om hende, håber hun får den og tager imod.. for så slipper vi af med hende!!! Hvis hun bliver, beholder vi hende..

17:26, - Jeg er stadig igang med en 3 år gammel video fra Aronra. Han har gang i en budist, - men han bruger det samme gamle stupide argument der ikke holder, som alle andre.. Det med, at man pludselig ikke kan vide, om virkeligheden er virkelig eller ej, - i et forsøg på at lave en gotcha med, at vi kan se virkeligheden.. og det kan vi, men hvis vi finder ud af, at virkeligheden ikke er virkelig, men at vi lever i en matrix.. så opgiver vi troen på, at virkeligheden er virkelig, - men indtil da, er vi nød til at tro på, at virkeligheden er virkelig, - FORDI DET ER DET VI KAN SE! Men INGEN AF OS kan se en gud nogen steder.. som vi kan pege på et træ, og se om du også kan se det samme.. og Nej, - træet er ikke skabt af en gud, - vi ved, med absolut sikkerhed.. så sikker som vi kan vide noget, - at træet er vokset op via en naturlig process. Hvis bare jeg var der.. så ville jeg kvæste hans idioti, og vise hvordan hans eksempler ikke holder, med vores..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamer dag er publiceret 25/06-2023 16:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.