10 måneder, 14 dage siden

Mulig God nyhed for verden

back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 24 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, jeg vågnede til nyheden om at lederen af wagner gruppen har vendt sig imod den russiske propaganda...vendt sig imod deres generaler. En russer der er flygtet rusland, som følger med og gennemser videoer fra wagner lederen siger, at han kaldte bakhmuth for bakhmuth, hvilket er det ukrainske navn for byen..og ikke det russiske navn.. at han så ham skælde russiske generaler ud for, at ha bombet civile i ukraine.. at han har sagt, at ukraine IKKE har bombet russere før de invaderede.

Wagner lederen er nu på vej tilbage imod rusland, siger han.. for at overtage magten fra hærren.. putin er stille..hvis wagner lederen vinder, kan han sige at han blot modtog løgne fra hans generaler..også har han en udvej, ud af krigen..

Russeren jeg følger, - for det er altid vigtigt, at følge med ved folk der er følger det tæt på..er ekstatisk..han skammer sig over sit lands ledere..men ville gerne tilbage til rusland, når der bliver fred og han ikke risikere sit liv.

Så denne udvikling kan betyde at krigen snart stopper.. hvis det er rigtigt, og hvis wagner lederen vinder.. er putin tavs med vilje, fordi han håber på denne udvej?

Så igen husk på, folk med profetier om at verden ender snart.. kan måske igen godt pakke sammen..de er falske som altid..og blot fordi der er stor risiko, betyder det ikke, at det sker eller at det har noget med nogen himmelnisse at gøre.. men, det vil desværre aldrig få troende folk til at revurdere deres tro..

for hvad folk ikke har tillagt sig via viden, kan man få svært ved at argumentere imod og fjerne med bedre viden.. men det bliver spændene at følge udviklingen, på hvad der sker..vinder han? Eller bliver han dræbt..får vi den fred hvis han vinder, som folk siger?

Nu læste jeg lige de danske nyheder om det..her vil wagner lederen kun tale med de russiske militær ledere.. det bliver spændene og se, hvad der sker.. hvad der er op og ned på den sag.

Jeg tænker, at i et propaganda spil lyver folk.. men det gør deres handlinger sjældent..

10:31, - jeg sidder og følger med i hvad der sker på nyhedskanalerne, - wager gruppen har vendt sig imod moska.. og efter at være blevet erklæret forrædere af moskva bliver de nu bombet er det seneste..Det ender måske med en borger krig..alt efter hvem der slutter sig til hvem, en kort.. eller en hvor alt kan ske...

i det mindste..hvis putin har krontrol over sin hær..så vil der nu være endnu en front han skal sende mandskab til..

Jeg ser nu korte video'er, af hvad der lyder til at være kampe i rusland.. hmm, flere billeder.. igen, det lyder som om der nu er borger krig i rusland. Billeder fra wager gruppen viser, at de har skudt en russisk hellikopter ned..der skød på dem.. hmm, flere billeder af, at de måske er på vej imod moskva.. og så var der billeder af et russisk fly, de har skudt ned..

Det her kan blive en historisk dag..

nye rygter fra nyheds kanalen siger, at putin har forladt moskva med helikopter længere op ad, - som er længere væk fra wagner gruppen.

20:12 - så har wagner gruppen måske vendt sig igen, og er tilbage tilbage.. nogle siger, at det kan være en fake besked, fordi de mener at når han er erklæret forræder, så er det ikke plads til både ham og putin.. nu må vi se, - som sagt, - i krig er der desinformation. Så vi må se..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mulig God nyhed for verden er publiceret 24/06-2023 08:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.