1 år, 4 dage siden

Mulig God nyhed for verden

Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 10 måneder siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
13 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, jeg vågnede til nyheden om at lederen af wagner gruppen har vendt sig imod den russiske propaganda...vendt sig imod deres generaler. En russer der er flygtet rusland, som følger med og gennemser videoer fra wagner lederen siger, at han kaldte bakhmuth for bakhmuth, hvilket er det ukrainske navn for byen..og ikke det russiske navn.. at han så ham skælde russiske generaler ud for, at ha bombet civile i ukraine.. at han har sagt, at ukraine IKKE har bombet russere før de invaderede.

Wagner lederen er nu på vej tilbage imod rusland, siger han.. for at overtage magten fra hærren.. putin er stille..hvis wagner lederen vinder, kan han sige at han blot modtog løgne fra hans generaler..også har han en udvej, ud af krigen..

Russeren jeg følger, - for det er altid vigtigt, at følge med ved folk der er følger det tæt på..er ekstatisk..han skammer sig over sit lands ledere..men ville gerne tilbage til rusland, når der bliver fred og han ikke risikere sit liv.

Så denne udvikling kan betyde at krigen snart stopper.. hvis det er rigtigt, og hvis wagner lederen vinder.. er putin tavs med vilje, fordi han håber på denne udvej?

Så igen husk på, folk med profetier om at verden ender snart.. kan måske igen godt pakke sammen..de er falske som altid..og blot fordi der er stor risiko, betyder det ikke, at det sker eller at det har noget med nogen himmelnisse at gøre.. men, det vil desværre aldrig få troende folk til at revurdere deres tro..

for hvad folk ikke har tillagt sig via viden, kan man få svært ved at argumentere imod og fjerne med bedre viden.. men det bliver spændene at følge udviklingen, på hvad der sker..vinder han? Eller bliver han dræbt..får vi den fred hvis han vinder, som folk siger?

Nu læste jeg lige de danske nyheder om det..her vil wagner lederen kun tale med de russiske militær ledere.. det bliver spændene og se, hvad der sker.. hvad der er op og ned på den sag.

Jeg tænker, at i et propaganda spil lyver folk.. men det gør deres handlinger sjældent..

10:31, - jeg sidder og følger med i hvad der sker på nyhedskanalerne, - wager gruppen har vendt sig imod moska.. og efter at være blevet erklæret forrædere af moskva bliver de nu bombet er det seneste..Det ender måske med en borger krig..alt efter hvem der slutter sig til hvem, en kort.. eller en hvor alt kan ske...

i det mindste..hvis putin har krontrol over sin hær..så vil der nu være endnu en front han skal sende mandskab til..

Jeg ser nu korte video'er, af hvad der lyder til at være kampe i rusland.. hmm, flere billeder.. igen, det lyder som om der nu er borger krig i rusland. Billeder fra wager gruppen viser, at de har skudt en russisk hellikopter ned..der skød på dem.. hmm, flere billeder af, at de måske er på vej imod moskva.. og så var der billeder af et russisk fly, de har skudt ned..

Det her kan blive en historisk dag..

nye rygter fra nyheds kanalen siger, at putin har forladt moskva med helikopter længere op ad, - som er længere væk fra wagner gruppen.

20:12 - så har wagner gruppen måske vendt sig igen, og er tilbage tilbage.. nogle siger, at det kan være en fake besked, fordi de mener at når han er erklæret forræder, så er det ikke plads til både ham og putin.. nu må vi se, - som sagt, - i krig er der desinformation. Så vi må se..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mulig God nyhed for verden er publiceret 24/06-2023 08:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.