Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
I dag torsdag var jeg så til fælles julearrangement på mit arbejde. Det bliver lavet hvert år og det er ledelsen der står for det. Vi var rigtig mange samlet i kantinen, men vi er jo også en ret stor "virksomhed".

Der var stillet Tag-selv-borde op i begge ender af kantinen fyldt med sild, rejer, halve æg og tilbehør. Rigtig julemad. Når det var spist kunne man stå i kø til at få sin tallerken fyldt op med et stykke flæskesteg, brune kartofler, rødkål, hvidkål, varm leverpostej m.m. Igen rigtig julemad. Tilsidst kunne man så hente ost, kiks, frugt og kage - hvis man da stadig var sulten.

Underholdningen bestod af nogen fra Musikskolen, der spillede og en pige, der sang. Men alle snakkede så det var umuligt at hører noget - andet en lidt dæmpet musik og pigens ret høje sangstemne, der skar ignnem en gang imellem. Det var næsten synd - på et tidspunkt bemærkede min chef - sikkert i sjov - "Gør dog en ende på den stakkels piges lidelser !" Men hun sang også i ret høje toner !

Hen imod slutningen blev musikken afbrudt og en fra ledelsen tog mikrofonen og begyndte at holde tale. Der var bare det lille problem, at alle snakkede, så der var ingen der rigtig hørte noget af hvad han sagde, før til sidst. Og mikrofonen virkede vist heller ikke rigtig. Det eneste jeg fik med var i hvert fald noget i stil med: "ved godt vi har problemer lige nu, men vi prøver at løse dem" , "bliver sikkert bedre til næste år" , "på ledelsens vejne ønske alle en rigtig god jul". Og det var så det. Og så syntes han lige, at vi skulle synge den sang der var på det røde stykke papir, som der lå rundt om på borderne. Sjovt som de kopiere den samme sang hvert år. De samme kedelige 3 små vers, som man pligtopfyldende synger med på, og bagefter skynder man sig så tilbage til sin afdeling - eller hjem hvis man er så heldig.

For så er dette års julearrangement slut og forbi - overstået for denne gang. En rigtig tynd kop the efter min mening. Sidste år var der da i det minste et julelotteri, med lodsedler som man kunne købe og gevinster som man kunne vinde. Men ikke i år - det var sikkert sparet væk !
Hvor kedeligt ! Gad vide hvordan julefrokosten bliver i morgen - fredag ???

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En tynd kop the... er publiceret 05/12-2003 01:29 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.