Da jeg blev student
Olivia Birch...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 9 dage siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
5 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Jeg har lige haft alletiders dejlige weekend. Fredag kørte jeg op til mine forældre - dvs. det var kun min far, der var hjemme. Min mor var et kort smut ovre på Sjælland for at besøge sin egen mor. Min mormor er 89 år, men holder sig godt, selvom det er ved at gå lidt ned af bakke de sidste par år. Min mor fortalte forresten, at min mormor havde været udsat for en trick-tyv, der havde trængt ind i hendes hjem og bestjålet hende fornylig og at min mormor stadig er chokeret og bange efter oplevelsen. Men det er en anden historie.

Jeg overnattede til Lørdag, spiste morgenmad med min far inden jeg kørte til Odder, hvor min veninde Rikke bor sammen med hendes mand og deres 3 børn. Børnene er trillinger - 2 piger og en dreng, så min veninde og hendes mand har nok at se til. Jeg ankom ca. 10.15 og der var de lige ved at pakke bilen med ungerne - de skulle alle en tur i skoven og spurgte om jeg ville med. Det sagde jeg jo ikke nej til og der var også plads til mig i deres bil og så tog vi afsted.

Det var en rigtig sjov tur. Børnene var lidt pylrede - de er 3 år og fylder 4 år i januar 2004 og så er de lige startet i børnehave. Men det gik ellers meget godt. Vi var jo tre voksne om de tre børn.

I skoven var der en stor flok med hjorte som vi skulle fodre med de æbler og gulerødder som vi havde med. Da vi nærmede os gruppen af hjorte, blev børnene helt stille - som om de forstod, at nu skulle der ske noget helt specielt. Vi kom helt tæt på hjortene - de spiste faktisk af vores hænder. Vi skulle bare sidde stille og række hånden frem med et æble eller en gulerod, så kom de hen til os af sig selv. De var nok sultne - og tamme. Børnene var lidt utrygge ved de store hjorte og holdt sig tæt til os voksne. Men det gik fint. Bagefter gik vi videre gennem skoven.
Vi sparkede også i blade. Det har jeg aldrig prøvet før. Men det var sjovt - og befriende. Der lå en masse efterårsblade ude på hver side af skovstien. Et tykt lag af efterårsblade. Det gik vi ud i og sparkede op i bladene og sparkede bladene hen på hinanden - ligesom en slags sneboldskamp - uden sne. Det var sjovt. Senere gik vi tilbage til bilen og kørte hjem hvor de bor. Der byttede min veninde og jeg julegaver og jeg spiste frokost hos dem inden jeg kørte tilbage til min far.

Pause

forsættelse følger...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Herlig weekend - dejlig jul ! er publiceret 23/12-2003 09:40 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.