Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sikke et par hektiske dage - og ugen er slet ikke slut endnu !

Jeg har lige været ved frisøren i dag - onsdag. I mandags spurgte min mand mig, om jeg ikke synes, at jeg trængte til at komme til frisør igen. Først vidste jeg ikke rigtig om jeg skulle blive fornærmet eller glad. Men da det jo faktisk er ret længe siden jeg har været hos frisøren (sidste gang var i april) og da min mand ligefrem sagde, at han ville betale (!) ja så ringede jeg ned og fik en tid til i dag lige efter mit arbejde.

Jeg havde bestilt en tid til klip og farvning. Og da jeg sad på mit job i formiddags og kedede mig lidt, for en djævel i mig og jeg tænkte "Hvorfor ikke få en total makeover idag ? Det har jeg gjort før. Og jeg synes, at jeg trænger til lidt forandring".

Så da jeg efter mit arbejde var slut, kom ned til min frisør (som jeg kender ret godt, da jeg er kommet hos hende gennem mange år), fortalte jeg hende om mine tanker om en total makeover. Den var hun helt med på. Og hun havde også fået nogle nye farver hjem som hun syntes ville være lige noget for mig. Og da jeg jo trak Englekortet, hvor der stod ordet ÅBEN på, her til morgen, sagde jeg, at det jo kun kunne betyde, at jeg skulle være åben overfor nye muligheder. Så jeg overlod mig selv til min frisørs kyndige hænder og ca. 3½ - 4 timer senere lignede jeg næsten en filmstjerne (synes jeg selv) - men det gør man jo altid når man lige har været hos frisøren.

Men jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet. Jeg har fået lidt pjusket pandehår, lidt mere fylde i håret, krøllerne og længden er der stadig, og farverne - de er bare... mørk grundfarve med to forskellige røde striber der ligger på en naturlig måde, så det ser ud som om jeg har rødt hår. Se det er smart. Uden at striberne er for skrappe og neon-agtige. Og jeg kan stadig vælge om jeg vil lade håret hænge løst eller sætte det op. Det ligner stadig lidt min gamle frisure, og alligevel blev der ændret en hel del, så det alligevel blev en ny smart frisure. En total makeover - uden det helt vilde. Præsist sådan som jeg vil have det - og det ved min frisør. Hun er bare god.

I mandags var jeg med en veninde til foredrag. Foredraget hed "Livet er fedt" og foregik på Kolding Teater og foredragsholderen var Merethe Kasten, som jo er kendt fra TV2.

Det var alletiders foredrag. Teatersalen var totalt fyldt op. Hun var simpelthen forrygende, at hører på. Så fuld af livsglæde og energi, så kraftfuld, så ... ubeskrivelig.

Jeg ville sige, hun kan ikke beskrives - hun skal opleves. Så kommer hun til jeres by og skal holde foredrag, så køb en billet og tag med til foredraget. Det er det værd. Og det er ligemeget om man er overvægtig eller ej. For man kan faktisk få noget ud af det hun fortæller - uanset om man er overvægtig eller ej. Og det er noget af det som jeg synes er det gode ved hendes foredrag. Alle kan bruge noget af det hun siger til noget. Uanset hvem man er. Mand eller kvinde - det er ligegyldigt. Så tag og hør det foredrag, hvis I har mulighed for det.

I pausen solgte hun jo så sin bog "Mit fede liv" og signerede dem. Jeg købte to. En til mig selv og en til min mor. Den til min mor skulle være en julegave og da jeg sagde det til hende, da hun skulle signere den til min mor, sagde hun "Jamen, det er da også alletiders julegaveidé. Hils din mor". Så det vil jeg gøre juleaften, når min mor åbner sin gave. Sikke en overraskelse hun vil få sig.

Efter foredraget tog min veninde og jeg ned på Den Blå Café og fik os en kop varm cacao m/ flødeskum. Der sad vi så og snakkede og hyggede os indtil kl. 23.00, men så var jeg så træt og min veninde skulle også tidligt op og på job næste dag, så vi brød op og tog hvem hver for sig. Hjemme igen var jeg så træt, at jeg bare lagde mig til at sove med det samme. Slut på den dag.

Tirdag havde jeg fri fra arbejde fordi jeg skulle til kontrol hos min neurolog i Vejle. Samtidig havde jeg aftalt med en anden veninde S., at vi skulle følges til Vejle, for at shoppe lidt bagefter, når jeg var færdig hos neurologen. Så kl. 10.00 hentede jeg min veninde S. og vi kørte til Vejle. S. ventede imens jeg var inde hos neurologen og bagefter gik vi ned i byen til den butik, som S. kendte. Den hed Azurit og handler med bla. tarotkort, krystaller osv. Og det var lige nøjagtig et sæt tarotkort med tilhørende bog, som jeg skulle ind og købe. Det var et bestemt begyndersæt, som skulle være nemt for en som mig, og min veninde S. (som er meget mere inde i alt det med tarotkort osv.) skulle med fordi hun kendte butikken og det gjorde jeg ikke. Det var min veninde S. som havde anbefalet mig at købe lige netop det sæt med tarotkort + bog, og det gjorde jeg. Jeg endte også med at købe tre cd'er med meditationer og afspændingsmusik med meditationer. Så nu har jeg rigtig noget at gå igang med. Bagefter kørte vi til Horsens. Der skulle vi en tur i Kvickly - i deres hobbyafdeling. Det er nemlig lidt billigere der end det er hos Panduro Hobby og vi fandt da også nogle ting som vi kunne bruge begge to. Og min veninde fandt sig også et par nye halvstøvler til en billig penge.

Nu bor mine forældre ret tæt på Horsens, så jeg ringede lige for at høre om min mor ville give en kop the. Det ville hun rigig gerne - vi skulle bare komme. Så vi købte en julestjerne i en potte til min mor og kørte hjem til mine forældre. Min mor blev rigtig glad for julestjernen og min veninde og jeg fik en kop the og et stykke kage (eller to) og så sad vi ellers bare og snakkede og snakkede og ....

Og klokken blev efterhånden 17.30 og så kom min far hjem fra arbejde. Han var lidt overrasket over at se os, men også glad. Men vi kunne ikke blive så længe efter at min far var kommet hjem, for vi måtte tilbage til Kolding. Min veninde S. havde en aftale om aftenen, så hun skulle hjem og jeg var også ved at være træt.

Så jeg kørte min veninde S. hjem og bagefter hjem til mig selv og min mand. Og igen var jeg bare så træt, at jeg smed mig på sengen og faldt i søvn og ikke vågnede før min mand vækkede mig kl. ca. 23.30 og sagde, at jeg skulle huske, at tage min natmedicin. Hvad skulle jeg dog gøre uden ham ?

Og hele dagen i dag - onsdag har jeg jo så også været på farten. Først på job, så til frisør i flere timer, så på indkøb og så hjem. Det er hårdt.

Og i morgen - torsdag - skal jeg på job, kl. 12.00 (lige efter job) er der fælles julearrangement i kantinen på mit arbejde. Det ved jeg ikke hvor længe det varer og bagefter skal jeg (måske) med min mand ud på juleindkøb.
Så går der endnu en stresset dag.

Og fredag - efter arbejde - fra kl. 15.30 til ??? skal jeg til julefrokost på mit arbejde med dem fra min afdeling.

Sikke en uge !!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Total makeover ! er publiceret 04/12-2003 02:27 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.