Ugen der gik...

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Så der også denne uge snart gået og vi er på vej ind i december måned. Det er næsten ikke til at tro, at der allerrede er gået et år !

I mandags havde jeg en stille og rolig dag. Der skete ikke så meget. Hverken hjemme eller på mit arbejde. Jeg var alene på kontoret, så jeg kunne så godt som selv bestemme rythmen indtil det var tid at gå hjem, og det har jeg det ret godt med (hvem har ikke det ?).

Tirsdag var en mere travl dag. De havde travlt nede i administrationen, så jeg blev "lånt ud" til administrationen for en dag. De havde noget der skulle kopieres, så jeg kopierede 25 sæt af flere forskellige sæt og foldere. Heldigvis har de en rigtig god kopimaskine, der selv kan samle i sæt og hæfte. Det tager bare lang tid og man skal stå ved maskinen hele tiden - og det gjorde jeg så. Bagefter skulle det hele så sorteres og samles i de 25 sæt og lægges i 25 mapper. Da jeg gik hjem havde jeg bare ondt i ryg, arme og skuldre og jeg var bare SÅ træt. Det var meningen, at vi skulle have besøg om eftermiddagen, men det blev min mand og jeg enige om at aflyse. Jeg havde ikke rigtig lyst til at få besøg, når jeg var så udkørt.

Onsdag var bare en alm. dag på jobbet.

Torsdag tog jeg på indkøb lige efter arbejde. Gik rundt i de forskellige butikker i ca. 3 timer og fik bla. købt mig en ny cd og et videobånd (cd: The Pink Album - videobånd: Anja efter Viktor). Efter de 3 timers traven rundt, var jeg godt træt og tog hjem. Det jeg ikke fik købt, måtte bare vente.

I dag fredag var jeg til morgenkaffe nede i kaffestuen, som jeg jo er hver fredag. Snakken var mest om den kommende julefrokost på fredag - den 4. december. Hele administrationen - hvor vi også hører ind under - holder en fælles julefrokost. 200,- kr. pr. mand/dame og en lækker menú (som jeg først fik at vide idag). Og så er der jo selvfølgelig det traditionelle "Terning-spil", som vi altid spiller. Så vi skal alle have en lille gave med til max. 20,- kr.
Jo, det skal nok blive sjovt.
Og efter mit arbejde var jeg (igen) på indkøb. Der skulle jo købes ind til weekenden. Og hvad ser jeg udenfor forretningen ? Juletræer !! Men nå ja, de er jo også allerrede begyndt at sælge fyrværkeri til nytår, så hvorfor ikke !!!

Og da jeg kom hjem lå der et brev fra en af mine penneveninder. Det var et julekort - årets første julekort !. Hun er godt nok tidligt ude, synes jeg. Jeg sidder og laver mine hjemmelavede julekort endnu og er ikke færdig og jeg er ikke engang begyndt at tænke på hvad jeg skal skrive til de forskellige. Men sådan er vi alle jo så forskellige. Jeg når det altid lige i sidste øjeblik.

I morgen skal jeg lave flere julekort. Og på søndag skal Lars og jeg op til mine forældre på besøg. Og så er den uge gået. Og i næste uge får jeg dobbelt så travlt...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ugen der gik... er publiceret 29/11-2003 01:16 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.