Så er jeg tilbage.

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så er jeg tilbage - efter en uges ufrivillig pause fra Pennen. Da jeg kom hjem fra Odense søndag aften, var der bare skærmbillede, da jeg tændte for computeren. Mandag eftermiddag kørte jeg hen til vor edb-mand med hard-disken og samme aften ringede han og fortalte, at det var selve disken, der var stået af. Årsagen hertil var sort uheld og det skete kun meget sjældent, men at det lige skulle gå ud over min disk, ville jeg da godt have været foruden. I ugens løb har jeg så kørt rundt efter ting og sager, som nu er puttet ind i computeren. Ny disk, grafikkort og mere hukommelse og jeg ved ikke hvad. I aften fik jeg så min computer igen – fiks og færdig og meget hurtigere end før og hvor jeg nyder at sidde her igen.

Jeg er bare så glad og i rigtigt godt humør. En tung byrde er fjernet fra mine skuldrer. Det kursus, som jeg var på i Odense sidste weekend, har flyttet mig et kæmpeskridt videre i positiv retning. Jeg er mere afklaret omkring min arbejdssituation og psykologisk set fik jeg værktøj med hjem i rygsækken. Mine omgivelser kan se, at der er sket noget med mig og jeg tror, at det kan læses ud af teksten her. Det kursus i Odense var alle pengene værd og det var et kursus, som jeg vil tænke tilbage på med glæde. Ikke kun den visdom jeg fik, men også det sociale samvær med de sødeste og omsorgsfulde ligestillede, som jeg var sammen med. Jeg har netop modtaget mail med billeder derfra og det er dejligt at ”se” nogle af mine medkursister igen. Vi havde dejlige værelser og sikker en forplejning vi fik. Tiden gik bare så hurtig og da vi tog afsked med hinanden, var det med bekræftelse på at mødes igen.

I denne uge, hvor jeg har måttet undvære min computer, er gået godt med at få lavet andre ting her i huset. Jeg er begyndt at bage igen. Jeg har en dejlig køkkenmaskine og jeg har købt et par silikoneforme, som er så dejlige nemme at have med at gøre og mit brød… ja, det går som varmt brød. Jeg har nusset og hygget og jeg har hvilet meget og været på arbejde. I går aftes var vi til hygge hos en kollega, som var værtinde for party i ansigtsplejemidler. Der var også forskellige vitaminer / mineraler på naturbasis og dem bestilte jeg nogle af. Jeg er meget spændt på at komme i gang med at tage dem og forventer at få en hel masse energi.

Det var blot ordene for at meddele, at jeg er tilbage. Der er meget læsestof at fordybe sig i her på Pennen, siden sidst jeg har været her – men jeg tror snart at jeg logger og finder til køjs i stedet. I morgen er der atter arbejdsdag.

Jeg håber, at alle læsere af min dagbog er ved godt mod. Det er i hvert fald dejligt, at være tilbage igen.

Hyggehejsa fra en glad og tilfreds Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er jeg tilbage. er publiceret 28/11-2003 21:45 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.