Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Kære dagbog, Man kan føle sig på den grønne gren, men så 10 minutter efter kommer man til at tænke på realiteterne, også er jeg nede igen.

det er ligesom om jeg har et håb, også kommer den evige tanke..Dream on..for at sige det kort. Det gode jeg tænkte på mister betydning..

Laver lige et hurtigt opslag i min ordsprogs ordbog(fik lige lyst)..hvis skæbnen har noget at sige *GG* *LOL* Kvinderåd er ikke at foragte...*lol* må hellere finde en anden side..det er vist en ommer...Nabo - Hellere en nabo ved hånden, end en broder i det fjerne..hmm.det bliver nok ikke bedre.

Ser frem til fodboldmanger spillets opdateringen, og forhåbentlig er der nogle der kommer ind på serveren og spiller ;) iøvrigt var vi igår 2-mod-4..2 fra den klan jeg er i, imod 3 fra en venlig klan vi kender..også en fra en 3ede klan...ham fra den 3ede klan ville egentlig helst ha kæmpet med os 2, men duke smed ham over på det andet hold, for at lave balance i holdene..når de 3 ikke kunne klare os i forvejen, så bliver det ikke bedre at en 3ede så går med på vores hold. Men det blev en pinlig erfære for dem, når de ikke engang kunne vinde 4 mod 2 over os :)

tit var det også sådan, at jeg nakkede først den ene, så var der en anden der skød efter mig,..så vendte jeg mig om og nakkede ham...så kom en 3ede sku..så røg han os ned i græsset :)

Der var næsten sådan, at vi måtte sige til hinanden "gem nogle af fjenderne til mig" *LOL*
______________

Hey, var inde på serveren..en anden klan havde gjort sig selv til dommere over serveren..de kickede alle der kom ind, også mig..Det var dumt...For det første jeg gjorde var at sige det til min ven Duke igennem msn :). Han er admin, og ejer serveren..han spurgte mig hvem det var, så sagde han ellers et øjeblik..så smed ham dem alle af serveren, og bannede dem sikkert så de aldrig kan gå der ind mere :) "you mess with one Quakelord, you mess with us all" Dumt, rigtig Dumt af dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10 minutter + er publiceret 28/11-2003 14:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.