4 måneder, 19 dage siden

Lidt til hovedet

Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg tog den nyeste svikmølle med hjem til min mor, - jeg købte den fordi, jeg tænkte at hun så måske kunne læse lidt i den, og måske kort tænke på noget andet. Hun er som altid ked af det, - hun er ikke bange for at dø siger hun, da hun ikke tror der er noget.. det hun hader er at skulle lide og det at være hjælpeløs.

Imens havde hun gang i tv'et , - Det var nyhederne, vi så hvordan de snakkede om Hamas og palistinenserne og om bombningen og isrealerne. Så tonede der en fladpanet pige op, og fortalte at klimekrisen skulle blandes sammen med krigen. Jeg tog mig til panden! at nogle kan støtte Hamas og muslimerne. Disse unge piger kender åbenbart intet til den religion.. "aah men de kæmpede for frihed" - hvems frihed? friheden til at fjerne kvinder og homoseksuelles rettigheder, samt andre grupperinger! Du skal ikke prøve på at bilde mig ind, at der vil være skyggen af muslimsk respekt overfor en pink håret kvinde i et muslims land. Det kommer fra en mand, der ikke synderligt elsker kvinder.. Men det behøver man heller ikke, - hvis man går op i retfærdighed. Jeg er ked af, at folk der før var røde, har taget det under armen.. og vil hijacke den nødvendige klimasnak, med idioti.

Så tonede der et kort indslag op om, hvordan et katolsk sted var blevet bombet af en muslimsk gruppe.. - Du ved, hvornår stopper jeg med at tænke på religion?! når religøse får deres penis ud af mit ansigt! - dvs at det ikke konstant er i nyhederne.. når man holder sin religion aka, sin penis for sig selv.. og ikke forsøger at fortælle mig eller min familie.. at man skal se den! -

jeg konstaterede til min mor, - se, hvor onde religiøse er! Hun kunne godt se det..

Det er ikke en tro, at fortælle hvorfor religiøse tager fejl, eller opføre sig som idioter! Det er en afvisning af tro, og det er en konstatering af situationen. jeg ved godt, at religiøse selvfølgelig bagefter vil sige, "aah men det er ikke rigtig religøse" - imens de nyder godt af det lort, de såkaldte ikke rigtige religiøse har gjort. Beklager, men sådan spiller klaveret ikke.. Så længe religøse gør som de gør, - så længe vil vi ateister stille dem til regnskab, og vise verden deres rådenskab.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt til hovedet er publiceret 03/12-2023 13:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.