5 måneder siden

2 ting mere

Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hej dagbog, først.. en kvinde skrev til mig på et dating site, om hvordan man kunne bruge VR til at tabe sig, hvordan det fungere..jeg besvarede, men jeg kunne se.. at det virkede som om, at hun søgte en fyr som mig..well, den del af mig er død! Så jeg sikrede mig, at slutte af med, at sige at alt ikke går så godt pt :) kvinde teori siger, at hvis man fortælle om det, så sikre man sig at de ikke skriver mere! Generelt står de fleste kvinder i hvertfald i en vis alder, og venter på målstregen. Dvs, de hjælper ikke med at få en mand over målstregen.. selv om de selv halter, så kan de ikke støtte andre.. og ja, få velovervejede linjer, viste at den teori holdt stik..

Så var der en muslim der mente at jeg diskriminerede.. okey, men så kunne de jo starte med at betale en ekstra skat til staten, og lade sig være ydmyget..det skulle jeg ha sagt..det er en del af islam nemlig..at ikke muslimer skal betale for beskyttelse, og føle sig mindre værd.

Religiøse nok ikke sige så meget til mig :) jeg ved hvordan jeg skal riste dem med deres egne bøger.

Så svarede jeg også i dag på en video om woke! En kvinde sagde, at det handlede om at være opmærksom på uretfærdighed.. okey, det er i princippet fint nok..men der kan godt være et problem med det..du er ikke tankelæser, så du er nød til at vide mere, inden du tillægger noget dit favorit emne.

F.eks, og nu gør jeg det ikke lige til. En hvid politi betjent slår en sort mand... hvis du med det samme tænker racisme, så er du ude i tankelæsning.. for A: hvordan udelukkede du, at politimanden ikke ville ha gjort det samme, havde manden været hvid? At noget et muligt, betyder ikke, at det absolut er den rigtige grund. Man er nød til at studere om der er andre tilfælde der indvolvere ham der slog..bare som et eksempel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 ting mere er publiceret 06/12-2023 22:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.