4 måneder, 19 dage siden

Dommedag

Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Efter flere ture til Vejlesygehus, har min svigerinde fået konstateret en kræftknude i venstre lunge. Hun skal til forundersøgelse i Odense d 12/12 og have en kikkert operation dagen efter. Det er uvist om der skal yderligere tiltag til. Det kommer an på om det er gået i lungehinden og brystvæggen. Hun virker til at være afklaret med situationen, men det tror jeg langt fra hun er! Hun begyndte at rode op i hendes gemmer for ting der skal smides ud, så hendes drenge ikke havde så meget at forholde sig til "hvis jeg nu bliver kørt ned at en traktor" som hun siger. Jeg har sagt at jeg gerne vil køre hende til Odense - hvis hun ønsker det. Midt i alt det her, så har hun samarbejdet med et plejehjem på Fyn, hvor hendes tidl. stedfar havde lejlighed og var på aflastning. Fået ham flyttet permanent her til byen og tømt hans lejlighed - hvilket vi har hjulpet med. Hun har mod hendes søskende altid haft et nært forhold til ham.
I dag er det min svigerindes 63-års fødselsdag. For 6 år siden var vi til bisættelse ved min svigermor denne dato. Husker tydelig da vi var overe og spise på pubben om aften, da min svigerfar sagde " Now Sonja's funeral is over, so let's celebrate B... birthday" og det gjorde vi så.
Vi er blevet færdig med julebag i dag. Claus har også fået lavet rødkål, rødbeder, leverpostej og sylte. På lørdag 8 dage holder vi julefrokost for alle børn og børnebørn. I år kommer oldeforældrene også, samt en svigerinde og svoger. Sidste år inviterede vi et hold venner efterfølgende. Det var rigtig hyggeligt. Bare det at sidde med et glas vin i godt selskab efter en hektisk dag gjorde dagen fuldendt. De 2 hold "gamle" bliver og overnatter. og så har jeg inviteret et par naboer ind også, til afterparty som jeg ynder at kalde det. Det skal nok blive godt.
Sneen er først faldet her i dag. Da jeg skulle over til min sygeplejerske i formiddags, kom jeg til at tænke på min tid hvor jeg kørte for min far. Startede dengang imellem kl. 03.30 - 04.00 og når der havde sneet eller det bare var glat, legede jeg med bilen for at fornemme vejbanens beskaffenhed. Der er kun en gang hvor jeg ikke brød mig om at køre. Det var for mange år siden første juledag hvor der var massivt isslag. Folk skulle - koste hvad det ville - til julefrokost. Flere turde ikke selv at køre - hvad gør man så - ja man bestiller en Taxa. Jeg havde en pålagt 8 timers vagt, som udløser en bod hvis den ikke passes, så der var ingen kære mor. Fik dog overbevist min far om at starte tidligere.

Må hellere komme til Sovstrup - Go 'nat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dommedag er publiceret 06/12-2023 23:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.