Den gamle Ræv ;)

Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
hey dagbog, jeg var inde at spille på en fremmed server idag *GG* Jeg gik ind med endnu et falsk navn..denne gang "Krankenkasse" :) Og Daaamn hvor jeg kunne :) jeg nakkede folk til højre og venstre...det var for vildt. Men som altid når jeg spiller og har det sjovt,..så kommer spørgsmålet altid fra en eller anden klan..."mangler du en klan?" Hvor til jeg så må røbe, at jeg allerede er med i en, og at jeg bare er inde for at morer mig med et falsk navn.

nå men efter jeg lige nakkede et par stykker..3-4 mere uden selv at dø, plantede jeg mit dynamit ved første mål :) bagefter kunne man se 4 modstandere gå af serveren, og der med forlade spillet..hvilket betød at der kun var 1 fjende tilbage *GGG* damn jeg tømmer altid de servere jeg går på. ingen gidder at kæmpe imod mig :)

Jeg tør heller ikke spille 1 mod 1 mere på vores egen server :) for folk skrider så inden der når at komme flere på...dooee :) Jeg er ellers inviteret ned til dusseldorf for at møde de gamle i klanen *GG* til fest osv..jeg er en af de unge :) de andre er over 40 år, hvilket man kan høre når vi snakker sammen over voice, med børn og kone i baggrunden *GG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gamle Ræv ;) er publiceret 27/12-2003 02:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.