Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
De sidste gæster er taget af sted, møblerne er kommet på plads efter at vi havde 25 til julefrokost i går, og aftensmaden er " redet " de næste par dage:-)

Lige nu sidder jeg og lytter til en af mine julegaver fra Claus - If tomorrow never comes, med Ronan Keating. Jeg er bare fuldstændig væk i den sang. Den siger bare alt det vi er så gode til !! At glemme, at værdsætte hinanden og huske at fortælle hvor meget vi holder af hinanden. Suk

Jeg har lige kørt Michelle på arbejde, Så vi er bare helt alene hjemme for første gang i 5 dage. André er blevet hentet af hans far, jeg skal hente ham på en flække uden for Åbenrå på tirsdag. Og drengene kommer først efter spisetid, de er til fødselsdag hos deres oldemor !!

Så det at bare sidde og sidde, uden at skulle være opmærksom eller selskabelig,kan være lige så prisværdig som at have gæster.
Det har været en rigtig god jul, som jeg vil fortælle mere om en anden dag. Lige nu vil jeg ind og putte mig i armende på Claus, og fortælle ham hvor meget at jeg elsker ham..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stille igen er publiceret 27/12-2003 17:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.