20 år siden

Er jeg forudsigelig eller hva !!

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Det er anden dag jeg er hjemme, har vist redet mig en influenza lign et eller andet. Jeg har sovet meget urolig de sidste par nætter, vågnet hver gang jeg har vendt mig. I nat stod jeg op kl. 01.30 efter 2 timers søvn og var frisk, men fik da overbevist mig selv om efter en halv time, et stykke mad og noget hyldebær saft, at jeg hellere måtte prøve at finde sengen igen.
Da jeg stod op var Claus taget på arbejde, jeg kikkede søgende rundt efter den lille en seddel han plejer at lægge når jeg er hjemme og han er på arbejde,men forgæves ingen seddel. Hmm nå men manden har nok haft travlt her til morgen, men skuffelsen var der da, han plejer jo !! Så kunne det også være lige meget, jeg lavede kaffe, tændte for computeren og klikkede ind på fyldepennen for at se om der var sket et eller andet spændene i de 6 timer jeg havde været væk !!
Det var der... Der var kommet et brev, jeg syndes at det er helt vild dejlig når nogle skriver, men jeg må sige at denne brev er nok den bedste jeg har fået hidtil !!

God morgen lille skat
Håber du har sovet godt og vil få en god dag her hjemme.
Tusind tak for din måde at være på, jeg elsker dig
knus Claus

Så min skuffelse er glemt igen. Jeg kan ikke lade være med at smile af hans forudsigelighed, eller rettere min !!

Det har gået rigtig godt med André siden at han er kommet hjem på juleferie, jeg har inddraget ham i så mange jule forberedelser som mulig, han har virket som om han har hygget sig. Her i formiddag kommer Michelle hjem og så skal vi pynte juletræet, og i efter middag skal han være sammen med hans lille kæreste.
Jeg har snakket lidt med ham om det der skete. Fortalt ham at jeg forstod godt at han blev ked af det, jeg har også fortalt ham at jeg var ked af det.
Det er et svært emne at snakke om følelser med ham, han har svært ved at sætte ord på. Men det er der jo også mange " normale " der også har !! Han reagere ved enten at blive aggressiv eller indelukket, det er den første del jeg er mest bekymret for, hvordan det vil udvikle sig. Med den alder han har lige nu, vil der være en masse følelse messing frustrationer som han ikke kan overskue. Men når man så er opmærksom og hjælper ham med at sætte ord på, så kan han nemmere overskue det og virker lettet..

Claus har en ide om at jeg stresser rundt.. Jeg sagde til ham, at det passede mig faktisk fint at jeg er hjemme i dag, for jeg har en masse små ting som jeg gerne lige vil have styr på, inden at vi bliver invaderet af jule gæster i morgen - Så Så lille skat, nu skal du ikke blive stresset.. Det gør jeg over hovedet heller ikke !! Jeg konstatere bare at der er noget jeg mangler. Hmm

Jeg ved endnu ikke om påhænget kommer med, hun er begyndt at drikke igen !! Jeg har sagt til min far at hun skal være ædru og på antabus for at sætte sine ben i mit hus, ellers kan hun bare blive væk.
Han har indset at hun udnytter ham, men jeg tror at problemet ligger i at han ikke er en hård mand !! Han kan ikke finde ud af at sætte hende stolen for døren. Jeg har ellers givet ham et godt råd !!
Ham på centralen, der for en kort periode boede sammen med hende, kunne heller ikke få hende ud af sit liv, så han skiftede simpelthen den nøgle i hendes nøgle bundt ud som passede til hans lejlighed, med en der ikke duede. Han var bare bedre stillet pga. at hun havde ikke nået at få hendes ejendele med ind !!
Men nu må vi se hvordan det går. Alt andet lige så slutter hans juleaften kl. 20.30 pga. at han har vagt, og jeg tror bestemt ikke at hun har lyst til at blive i et selskab hvor hun efterhånden er klar over at hun ikke er ønsket !!
På en måde føler jeg at jeg er en led Bitsch, men jeg syndes også hvad der er grænser for hvad man skal finde sig i !!

Nå men jeg må hellere komme i gang, inden at jeg bliver stresset ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg forudsigelig eller hva !! er publiceret 22/12-2003 09:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.