Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey dagbog, igår fik jeg det så at vide - Vi er tilbage i klan krigene :)De gamle Quakelords har ikke haft en klan kamp i lang tid, de var stoppet med det da jeg kom. Det bliver som jeg før har været inde på en 3 mod 3 kamp :) The League Team er formet til det..af det jeg vil kalde toppen af Quakelordsne.. når vi spiller for sjov hver aften, så er the league team altid nr 1. 2. og 3 på listen over dem med flest points..neden under kommer alle de andre Quakelords..og til sidst ligger alle vores blandede modstandere.

Nu skal vi så i kamp mod andre klan modstandere på søndag..i kamp mod et andet rent hold..det bliver spændene..men vi er forberedte..vi er hamrende gode.

De andre skyder synes jeg bedre end mig, men ingen kan smide en granat som jeg..så er det lige meget hvor godt man skyder, får jeg først smidt en granat efter en..så er man færdig, uanset hvor godt man skyder...jeg rammer så godt, at jeg inspirere andre til at prøve..men...

Igår var det sådan på en bane, at der var 2 veje fjenden kunne komme fremad..den ene vej, var der 3-4 modstandere..den anden vej stod jeg...istarten kom folk min vej, 5-6 stks. men da de fandt ud af at jeg alene kunne nakke dem alle..ved hjælpe af hoppen og springen og andre behændige bevægelser..og granater der rammer folk, imens jeg trækker mine 2 hånd våben frem og nakker videre (matrix style) ja, så foretrak de tilsidst at gå imod den anden side hvor de mange fra vores hold stod og ventede..

Selv om vi har lavet reglerne at man kun må snakke tysk eller engelsk på vores servere, ja så snakker de stadig polsk, og spansk og jeg ved ikke hvad..lidt ærgeligt..for de sagde noget på spansk (tror jeg nok) om mig(chupacabra)igår..hvilket er mit foretrukne falske navn.

det navn har jeg fået flere øgenavne på *GG* som chupachups..(en slikke pind) (chewbacka) ham wokkien fra starwars..*gg* damn vi har det sjovt :) så det bliver sjovt at se på søndag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget The League Team er publiceret 05/02-2004 12:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.