Akut bog-feber !

Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg led pludselig af akut bogfeber i dag. Der var blevet afleveret en bog hos os og min chef - bibliotekaren - spurgte om jeg ikke kunne aflevere den på Folkebiblioteket nede i byen på vej hjem, da jeg alligevel kom forbi. Og det kunne jeg da godt, da jeg ikke skulle noget efter arbejde.

Så efter arbejde tog jeg bog med hen på biblioteket. Der mødte jeg en bibliotekar, som jeg kendte fra tidligere og vi fik os en lille snak om "gamle dage". Bagefter fik jeg lige lyst til at kigge mig lidt om på biblioteket, da det var ret længe siden jeg havde været der sidst - 2 år eller mere. Jeg endte oppe i voksen-udlån, hvor jeg gik i gang med at søge efter noget, som jeg egentlig længe havde haft planer om at gå på biblioteket for at søge efter og nu da jeg var her, kunne jeg jo lige så godt prøve.

3 timer og 9 bøger senere forlod jeg biblioteket. Jeg blev simpelthen så opslugt, at jeg glemte tid og sted. Jeg kunne have siddet der endnu, hvis ikke det var fordi, at jeg ikke kunne bære flere bøger. Jeg har det ligesom lidt med at glemme, at jeg jo også skal nå at læse bøgerne på en måned inden de skal afleveres igen. Der var engang, hvor jeg lånte 25 bøger med hjem på en gang !! Halvdelen måtte jeg genlåne en måned mere, og et par stykker nåede jeg vist aldrig at få læst. Jo, jeg rammes helt sikkert af bog-feber når jeg kommer ind på et bibliotek. Og noget af det bedste man kan give mig i gave, er da også en bog - hvis det er en jeg interessere mig for. Men det er jo svært, da jeg har mange interesser og de hele tiden skifter...nå jeg er vist kommet lidt ud på et sidespor her.

Da jeg kom ud fra biblioteket øsregnede det og jeg var gennemblødt inden jeg nåede hen til min bil. Men nu er jeg heldigvis hjemme i tørvejr og i varmen - og det er weekend !!!

Og jeg er praktisk talt færdig med at skrive 4. og sidste del af "Min skjulte sygdom". Der skal lige et par mindre rettelser,justeringer og en god afslutning, så tror jeg snart, at jeg kan sende den til Lottemor, så hun kan publicere den her på pennen. Og denne gang er der som noget nyt billeder med - hvis de altså kan komme med, men det må jeg lige spørge Lottemor om.

Nu vil jeg fordybe mig i et par af de bøger jeg har lånt på biblioteket, så jeg ikke skal låne dem alle alt for længe...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Akut bog-feber ! er publiceret 06/02-2004 17:53 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.