20 år siden

Rengørings flip !!

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 4 dage siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg havde en fridag i går, bilen skulle til service !!

Jeg havde set frem til denne fridag idet at det var 10 dage siden sidst, og da var der ikke lige frem ret meget at glæde sig over..
Dagen i går var planlagt med rengøring af køkkenskabe, oprydning og støvsugning. Bagefter ville jeg nyde stilheden og fordybe mig i nogle tekster jeg havde skubbet til side, og som jeg føler mig klar til at fortsætte med.. Jeg havde planlagt at jeg ville op når Claus skulle af sted på arbejde kl. 05.00. Så jeg kunne få den aktive del overstået inden at jeg ville sætte mig med computeren og masser af kaffe. Men sådan gik det ikke !!
Claus havde også taget fri, han ville hjælpe mig med at blive færdig med mine sysler og så tage på golfbanen bagefter !! Men manden vækkede mig først kl. 09.00 selv om at han havde været vågen siden kl. 06.00. Han mente at jeg måtte trænge til søvnen da jeg ikke vågnede af mig selv. Men jeg må ærlig indrømme, at jeg nok ikke var en hjerte dame de første par timer. Og da han så begyndte at støvsuge, kunne jeg have revet hovedet af ham !! Jeg har en fast arbejdsgang mht. rengøring og den starter bestemt ikke med støvsugning..Senere på dagen snakkede vi om hvordan dagen var startet og han indrømmede blankt, at han en overgang havde fortrudt at han havde taget fri !! Selv om at jeg ikke sagde noget, kunne han tydelig læse på mit kropssprog at det ikke var et heldig træk.. Det er også noget værre noget, at have en mand der gider at hjælpe en, hva er det da for en uorden ;-) Men dagen resulterede i at jeg nåede ikke at finde mine skriverier frem. Jeg manglede lige de første 5 timer !! Men jeg fik da svaret på de mail der havde hobet sig op de sidste dage.

Jeg har tænkt meget over hvorfor at mine mail venner betyder så meget for mig, og er kommet frem til, at jeg får mit sociale behov for at være sammen med andre dækket igennem mit arbejde. Og når jeg så har fri, har jeg min familie og orker ikke at være social med andre..Samtidig med at jeg elsker at fordybe mig i andres menneskers tanker og skæbner !! Jeg ved at det er en ond og farlig cirkel at komme ind i, for en dag kan jeg sidde med computeren som min bedste og eneste ven.. Men lige nu er det nok for mig !!

André ringede i går - Mor hvad for en trøje kan jeg bruge til mine fine bukser ;-) Han skulle til fest på skolen. Vi var også inviteret, men havde aftalt med hans far, at han tog af sted denne gang. Det tager næsten en time hver vej, så klokken ville blive mange før at vi var hjemme igen. Og så op kl. 03.00 igen.. Ugh

Vi skal kun havde de 2 " små " af Claus´s drenge i denne weekend, men derfor er der ingen garanti for at det kommer til at gå stille for sig. De er inde i en periode, hvor de bare skal se hinanden, så skal der provokeres. Det kan godt være opslidende for alle parter.. Vi har en formodning om at deres mor og hendes ven skændes meget og det går selvfølgelig børnene på..Plus at hun har nok i at passe hendes heste !! De har tit givet udtryk for at - Mor er alligevel aldrig hjemme !!
Vi kunne aldrig finde på at udspørge dem om det der hjemme. Men vi lytter når de har brug for at få lettet deres hjerter, og jeg må ærlig indrømme, at hvis mine børn omtalte mig som de omtaler deres mor. Så ville jeg blive MEGET ked af det..

Jeg håber at det bliver en god weekend, selv om at den står på arbejde :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rengørings flip !! er publiceret 06/02-2004 17:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.