En længere køretur.

Vandet i dag
SeMig
2 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Anne og jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig køretur. Vi startede dagen med at sove lidt længere, end vi plejer. Anne havde fået fri fra skolen, fordi hun var inviteret op på efterskolen, som hun skal på efter sommerferien. I dag opførte efterskolens elever en teaterforestilling og så syntes eleverne og lærerne, at kommende elever skulle have muligheden for at komme og se det. Jeg måtte gerne komme med – jeg skulle jo alligevel være chauffør.
Det var en rigtig god oplevelse vi fik. De er godt nok dygtige de unge mennesker og det var et utroligt, imponerende værk, som de havde iscenesat. Fascinerede kulisser og de flotteste kostumer. Dejlig iørefaldende musik spillet af et dygtigt orkester. Fremragende skuespillere, dansere og kor. Det var så fantastisk et teaterstykke/musical og både Anne og jeg er endnu mere positivt indstillet på, at det bliver et godt ophold og at det var det rigtige valg, som vi tog, da vi meldte hende ind på efterskolen.

Derfra kørte vi videre til Videbæk Sy og Stofcenter. Det er en sand eldorado at gå derinde og jeg havde da også svært ved at begrænse mig, men vi fik en masse lækre stoffer. Det kunne vi også godt tillade os. Uanset førpris kostede meget af stoffet 20,- kr pr. meter. Så skal vi i gang med symaskinen.
I Videbæk handlede vi lidt madvarer og provianterede til hjemturen. Vi havde nemlig ikke taget frokost med, men ville så bare spise lidt under turen hjem.
Vi kørte videre med hovedvej 15 mod Ringkøbing. Drejede ad hovedvej 11 og kørte gennem egnen, hvor jeg voksede op. Vi var forbi mit barndomshjem, som jo for længst er solgt. Der stod kun stuehuset tilbage og bagved var der bygget en kæmpe svinefarm.
Nu vi var på egnen, gjorde vi også holdt ved kirken og gik ind på kirkegården. Vi var inde og se far og mors gravsted og det så fint ud. Jeg sendte mine forældre nogle kærlige tanker og er sikker på, at de har det godt i hinandens selskab, der hvor de nu er. Mens jeg stod der og kiggede på deres gravsten, havde jeg svært ved at fatte, at de for evigt er borte, men sådan er livets gang. Derfor er det også så vigtigt at huske, ikke at tage noget for givet

Nu er vi hjemme igen. Anne vil lave lasagne til aftensmad og jeg vil lige have ordnet nogle småting og lagt mit nye, lækre stof på plads. I aften vil vi kigge i vore håndarbejdeblade og finde frem til, hvad vi kunne tænke os at sy.

Alle, som læser med her, må have en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En længere køretur. er publiceret 06/02-2004 16:52 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.