Nyt arbejdsliv pr. 1. marts.

Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Så har jeg været til rundbordssamtale og det hele gik som forventet. Pr. 1. marts begynder mit nye arbejdsliv som fleksjobber. Jeg glæder mig meget og jeg er dybt berørt og meget taknemmelig for den utrolige, flotte behandling, som min leder har udvist mig. Tænk, hun opretter en ny stilling til mig, således at jeg kan blive i min enhed. Min enhed, som også er ”mit hjertebarn” i mit arbejdsliv. Jeg kommer til at gå udenfor normeringen, således at vi bliver en personale ekstra, når jeg er der. Jeg skal primært arbejde fra 8 – 12 ugens 5 hverdage, men det ligger ikke mere fast, end at jeg kan flytte mine timer til eftermiddag eller aften, når der er arrangementer og lignende. Som jeg selv siger – aftenvagterne skal også have glæde af mig.

Den 1 marts er det 17 år siden, at jeg blev fastansat på plejehjemmet, som nyuddannet plejehjemsassistent. Det har været 17 gode år, men også år med mange fornyelser, omstillinger og med flere og flere tildelte arbejdsopgaver. Det har været 17 år på godt og ondt – med mange oplevelser – mest gode, men også barske indimellem. Nu er den form for arbejdsliv et overstået kapitel og jeg begynder på et nyt, som jeg er sikker på, at jeg bliver glad for. Jeg er meget lettet, men samtidig overvældes jeg af en vemod over, at jeg ikke kan det samme, som førhen. Så tårerne flyder lidt af og til – men det er så forløsende at få disse følelser ud af kroppen.

Jeg skal på arbejde i morgen. Sidste vagt i min nuværende stilling – så det koster vist rundstykker. Så går jeg fra til ferie og det er en herlig og heldig ting, at jeg netop valgte at holde ferie den sidste uge i februar. Det er jeg rigtig glad for, så kan jeg nemlig komme frisk og udhvilet til min nye stilling, som begynder den 2. marts. Jeg vil ikke starte på noget nyt en mandag – vel igen lidt overtro.

Nu er jeg hjemme. Jeg vil hvile lidt og jeg vil tænke på dagen - 2 år tilbage, hvor min mor sov stille og fredeligt ind. Sådan dag glemmes ikke.

Jeg vil ønske alle, der læste min tekst en rigtig god weekend. Måske ser jeg en´ eller to af jer i Skjern i morgen.

Hyggehejsa fra en lettet og glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt arbejdsliv pr. 1. marts. er publiceret 20/02-2004 11:10 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.