20 år siden

Sur, træt og total negativ

Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det er bare så typisk, anden dagen efter en eller flere fridage, går jeg fuldstændig død.. Så dagen i dag har været utrolig lang, men selvfølgelig har det heller ikke gjort det bedre, at jeg blev fanget i at svare på flere mail i går aftes, så det blev lidt over min senge tid..

Jeg har været lidt nedtrygt over, at jeg fuldstændig har glemt at det var min mors dødsdag i tirsdags Ikke fordi at jeg bliver specielt nedtrygt, det er immervæk 23 år siden at jeg mistede hende, men hendes død og fødselsdag plejer at sidde i baghovedet på mig.
Men jeg har haft så meget andet i tankerne, så der er ingen grund til at bebrejde mig selv det, men det irritere mig alligevel !!

Og så prikken over i´et er at Claus er syg !! Vi havde en aftale om, at vi skulle på teknisk forvaltning i dag, men da jeg kom hjem lå han godt gemt under dynen, så jeg måtte selv drage af sted, for at finde ud af at de lukkede en halv time før end jeg regnede med. ØV

Det mest positive er, at jeg fik fat i en tur til Odense i morgen, så skulle dagen da være redet der ;-)

Jeg snakkede med konen fra stedet i går. Hun fortalte at det var gået rimelig godt siden at André er kommet tilbage, han er lidt mere pirrelig end han plejer, men det er ikke noget overraskende i, når man tager de sidste 14 dage i betragtning. Skolen har bedt om lov til at deltage i mødet den 29/3 da de ikke ønsker ham tilbage før.. Han er jo kriminel !! Den bemærkning har jeg skrevet mig bag ørene, for hvor mange gange og steder skal han straffes.
Vi fik vores onsdags snak, men han var utrolig kort for hovedet, og jeg følte at han indirekte bebrejdede mig at han var tilbage.. Han kommer hjem i morgen, så må vi se hvordan humøret er.

Nå men jeg vil tage mad tjansen i dag, og skåne min syge mand. Jeg er efterhånden dampet så meget af, at jeg ikke bider hovedet af ham mere, men den står helt klar på tidlig i seng i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sur, træt og total negativ er publiceret 18/03-2004 18:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.