18 år siden

Frisk som en havørn ” næsten ”.

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Fitness
Peter
9 år siden
Det var en hyggelig og rigtig vellykket aften i går. Jeg fandt ud af hvorfor at det er så mange år siden at jeg har drukket snaps, og at der kommer til at gå ligeså mange år til at jeg gør det igen, ugh det er i hvert fald ikke noget der tænder mine smagsløg..

Jeg er imponeret over at jeg allerede er højkant igen, og faktisk rimelig klar i hovedet. Men jeg plejer også først at blive ramt af tømmermænd ca. kl. 15.00 dagen der på, og så jeg en aftale med sofaen og Ole Lukøje en times tid. Det er underlig, men det slår næsten aldrig fejl.

En af de andre gæster viste sig at være en mand som jeg længe gerne har ville snakke med.. Grunden dertil ligger tilbage til nytårsaften. Naboerne havde gæster og vi var også inviteret der ind, men nåede det aldrig. André og den mindste af drengene løb frem og tilbage imellem os og naboen , og det var der som sådan ikke noget forkert i.
Et stykke tid efter havde Claus mødt nabomanden, og han havde fortalt at vores drenge havde generet en af deres gæster så vedkommende var taget hjem, men han viste ikke rigtig hvad der var sket. Vi tog en snak med drengene for at finde ud af hvad der var sket der inde, men fik ikke nogen forklaring der kunne ligge grund til at nogen skulle føle sig generet.
Da jeg fandt ud af at manden fra nytårsaften var tilstede i går, gik jeg hen og snakkede med ham. Ville gerne vide hvad der var sket, og give ham en undskyldning for den måde vores drenge havde opført sig på.. Han fortale at det var specielt André der havde været provokerne, og faktisk så grov over for ham, at hvis han havde været en voksen mand havde han givet ham en på lampen. Han indrømmede blankt at han var temmelig beruset og at han ikke kunne huske hvad der var blevet sagt. andet end at André havde gået over stregen.. Senere da han fandt ud af at André ikke er ” helt normal ” havde han haft det rigtig skidt, og ville nok havde taklet situationen det på en anden måde hvis han havde vist det.
Jeg sagde til ham, at uanset Andrés handicap skal han kunne begå sig når vi ikke er tilstede for det ved jeg at han kan. Og at han skulle over hoved ikke havde det skidt i forhold til det.. Jeg var ked af at han havde gået over stregen og håbede ikke at det havde ødelagt hans nytårs aften..

Hmm nu sidder jeg og får vandvittig lyst til en pizza.. Men de åbner først om 2 timer. Suk

Jeg vil tyvstarte min tur på sofaen med en gang zap zap.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frisk som en havørn ” næsten ”. er publiceret 11/04-2004 08:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.