Påskeferien er overstået :(

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 29 dage siden
Kære dagbog.

Ja, det er et par dage siden sidst. Jeg har haft påskeferie og jeg har simpelthen haft så meget at se til, men har alligevel ikke noget en brækdel af hvad jeg ville have nået.

Jeg har været i gang med at skrive mit afsætningsprojekt. Det skal afleveres på torsdag, men jeg er langt fra færdig. Det skal jeg hjem og arbejde videre på idag og i morgen.. og så håber jeg at jeg når at blive færdig. Det er ret omfattende.

Jeg har været delvis på DDV sidste uge, men det er gået en smule i kage i weekenden fordi vi har været i Odense.. mere om det senere.
Men jeg er kommet til en beslutning.. nok skubbet lidt bag på af min veninde.. Hun har på en måned præsteret at tabe 10 kg.. Det er dælme flot og det kan allerede ses meget, selvom hun er næsten lige så stor som mig.
Jeg har længe været interesseret i noget andet end DDV, hvor man har mulighed for at leve mere spontant, "normalt" og billigt..
Min veninde havde pointsystemet fra vægtvogterne liggende.. det er det hun er på.. Så det er jeg så kommet lidt i gang med.
Det er svært, for det er et helt nyt system jeg skal lære at kende og huske.. Så jeg har lige printet 17 sider ud med liste over hvilke ting der tæller hvad.

Vi var som sagt i Odense fra lørdag til mandag.. Vi havde vores venners bil, så vi besluttede at udnytte chancen så vi kunne komme til Odense.. Vel og mærke i en 20 år gammel bil.. Men det gik okay, lige bortset fra at vi måtte skifte benzinslange, da den sprøjtede benzin ud i motoren som var det et springvand.. og vi måtte hælde olie på.
Grunden til vi ellers tog derover var at vi var kommet i kontakt med et par fra Scor, der boede i Odense.
Det gik ikke helt som forventet, så vi fik ikke en fræk oplevelse ud af.. En længere historie, som den der læser alligevel sikkert ikke er interesseret i.
Udover det var vi ude og se på det byggeri som vi har snakket om at flytte ud i til september når det er færdigt. Nøj, det er et lækkert kvarter.. Dejlig fredeligt og roligt.. Optimalt med unge familier med børn.

Min far overraskede mig i weekenden. Han havde faktisk sørget for at give min lillebror penge til min skoleafslutning.. 2000 kr.. Så dem fik jeg. Jeg havde faktisk ikke troet at han havde fået det gjort.
Men den sum penge hjælper da i hvert fald en del.. Jeg ved endnu bare ikke hvad der skal foregå i forbindelse med at jeg bliver student.. Vi snakker om at lave noget grill hygge hos svigerforældrene, for den nærmeste familie. Det er ikke for voldsomt dyrt og dejligt vejr til det.
Gider ikke rigtig holde en rigtig studenterfest.. For det første er det dyrt, og for det andet står vi overfor flytning lige deromkring..

Nå.. jeg vil smutte igen.. Jeg har snart fri og skal hjem og i gang.

Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Påskeferien er overstået :( er publiceret 13/04-2004 13:30 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.