Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hey dagbog, -

Jeg har fået sendt mit nye digt til min dansk lærer, - jeg har altid ønsket at en dansk lærer skulle se en af mine nyeste digte..altså den dansk lærer jeg har eller har haft..jeg vil tage den med til mødet med min gamle klasse...og vise min gamle dansk lærer den..de vil ikke kunne kende mig igen..*GG*

Men jeg er også kommet lagt i den retning, jeg har udstukket for mig selv. Jeg har påtaget mig langt hårdere egnskaber end jeg nogen sinde har haft :) - Det var min eneste valg mulighed for overlevelse.

jeg husker for mange år siden, hvordan mit hjerte smeltede..en pige satte sig på knæ foran mig og bad om en dans..he..hun fik den aldrig, men hendes blå skovsøer af øjne fik alligvel smeltet mit hjerte..nu har jeg vist endelig fået frosset det til igen...denne gang er det bare langt mere koldt overfor mange andre ting.

Jeg kan nemmere overhøre de folk jeg ikke gider, og vise dem det. først var alle velkommen i mit liv, så var det kun venner...så blev det til den potientielle pige..nu da jeg har opgivet..er hullet fuldstændig lukket...til mig privat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nostalgi er publiceret 27/04-2004 14:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.