Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hey dagbog, jeg har forresten lavet kap. 3 af min lille roman "fangen" jeg kan ikke lige huske om jeg fik det sagt. Det er ikke en der er her på pennen, for jeg er slet ikke færdig endnu.

Jeg satte en af mine favorit sange på igen, den gode gamle Romeo med sebastian, - den minder mig altid om mig selv..men jeg lytter også altid til teksten ved et musik stykke.

nå ja, så var der en anden ting jeg tænkte på idag. Vi snakkede om at børn får forskelige "rig's" det gør vokse også men altså..det fik mig til at tænke på alle de børn i skolen der ikke mente at de kunne tegne. Så spør jeg bare hvilken "rig" læren har givet barnet..når de ikke engang kunne tegne et øje...når jeg ser på min brors pap datter..hun sætter sig bare til at tegne..bruger sin fantasi..normalt..men de her mente ikke de kunne..sikkert fordi læren altid mente det var dårligt det de havde lavet..så havde de fået den selvforståelse...

Engang fik jeg at vide, at jeg ikke skulle sige hvad jeg mente når de spurgte..men at jeg skulle spørge dem selv om hvad de selv syntes..hmm, de fleste siger jo at det var dårligt..så skulle man bare give dem ret, hvorefter de kunne gå ned og lave det bedre..jeg mener..hallo, hvad med at give lidt ros, så folk kan få en posetiv "rig" det er iorden at give kritik, men for.... når man har med børn at gøre, skal det ikke være kritiskt men istedet det jeg ville kalde "vejledene" uden at man tager fantasien væk fra dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næste kap er publiceret 26/04-2004 18:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.