2 måneder, 13 dage siden

Mælk og Remo

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 5/21
Ryan Raskoln...
1 måned, 13 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - min far er blevet syg med lunge betændelse.. så jeg har købt mælk og remo til ham.. Det var det eneste han bad om, jeg spurgte! - jeg havde købt 6-8 poser hals bolscher for år tilbage, og dem har han stadig nogle af.. Jeg købte dem til min mor dengang, før hun fik cancer.

Jeg har selvføgelig haft gang i et par kristne siden igen.. jeg har altid energi til det! Præsten der kom ved min mors død var respektløs.. jeg kunne ikke lide dem før, hvordan tror du så jeg har det med dem nu?! I am now all out of Kindness..No mercy. Jeg gætter på, at det er der de religiøse tænker at man er vred på deres gud.. den som vi ikke tror på... men nej, - vi er vrede på de religiøse.

Jeg må se hvordan min far har det, - jeg skal også huske at tage et par slimløsende tabletter med til ham.. apoteket var lukket i går, og jeg kunne ikke få det i håndkøb i føtex.

En af de religiøse spurgte mig, om jeg var atheist. Det giver ikke mening at svare ja, hvis han ikke ved hvad en atheist er. Så jeg forklarede ham det! - "du siger der er en gud" jeg beder om beviser.. Du har igen.. så derfor tror jeg ikke.. på samme måde som jeg også er en Abigfoot-ist og en Aleprechaun-ist. Så måtte jeg spørge ham igen, på en skala fra 1 til 10, - hvor 1 er ydmyg og 10 er max egoist. Hvor meget ego man så har på skalen for at tro, at man er skabt af en gud og ikke dennes billede.. at denne gud, som så skulle ha lavet et univers der stadig udvider sig, som vi ikke har set enden på endnu.. skulle ha lavet lige netop dig! og sent sig selv for din skyld, som en offergave til sig selv, for regler han selv har lavet og kunne ændre.. Hvor på ego skalaen er man så? se jeg er ikke skabt af nogen gud, mine forældre var sammen.. hvor er det som kontrast?! når religiøse så hyler op tænker jeg gerne på denne lille video "The Simpsons - Stop he's already dead"

22:35 - en muslim prøvede med moral argumentet :) skrev at han gerne vil lave en "back and forth" og at det ikke skulle lyde som om han begyndte at "bicker" - so jeg forklarede moralen ud fra skak.. Du ved, vi mennesker har opfundet skak.. hvad sker der, hvis jeg ikke følger skak reglerne? - ja så kan vi ikke spille skak? det samme gælder samfundets moral. Hvis du er ligeglad med skak reglerne ok, så har vi et problem.. men problemet er det sammen, når jeg er ligeglad med din gud! så intet problem han kaster imod en sekulær moral skabelse, løses af en religiøs moral skabelse.. og vi ser hvordan samfund har forskellige regler..så at moral skabes af samfund, er det alt tyder på.. han har desværre ikke skrevet tilbage.. jeg sagde også, at alle svar selvfølgelig ikke var mine.. men at jeg havde lyttet til 10 forskellige ateister og bruger deres ord.. jeg gider ikke nævne dem alle her.. så jeg føler mig lidt som en skak computer.. der bruger andres træk.. Nå, som sagt.. han har ikke svaret endnu.. måske kommer det :) håber ikke jeg igen ligesom får den.. åh åh lyd.. af en der render væk..fordi han ikke kan klare sig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mælk og Remo er publiceret 14/05-2024 14:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.