Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hey dagbog, - iøjeblikket bliver der stemt om at lukke et par nye folk ind i folden af QL..en pige og en fyr :) pigen kommer helt sikkert med..sådan er det altid med piger, de har visse fordele i kraft af deres køn.

jeg skrev til dem (godt nok på engelsk) at vi jo så snart kunne åbne en kvinde division af Ql..hvor L et så blev til ladyes i stedet for lords *GG* Så skrev jeg, at jeg jo kan tage en kjole på, og ændre min stemme så den lyder som en kvindes *GG* men at en anden fra QL..nok har røget lidt for mange cigaretter til at kunne blive ved med at opretholde hans forklædning *LOL* aah vi har det sku sjovt hver aften :)

ham den anden er en middel go spiller, ikke noget specielt. Men jeg styre jo også for meget..LOL ligesom igår da der var nogle fjolser der troede at jeg snød..at jeg brugte en aimbot, som jo altid rammer hovedet...ååh ja, jeg havde en del gode kampe igår, og fik virkelig vist at jeg er en farlig herre..for når jeg kommer, er det som en tornado..der skyder vildt omkring mig, selv om jeg kun har en pistol..tør jeg konfrontere fjenden.. gå igang med at hoppe rundt, og nakke folk..imens de forsøger at ramme mig..

en af kvinderne så mig igår da jeg gjode det...hun sagde over voice.."look at him go" imens jeg nakkede løs..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ET par nye er publiceret 02/05-2004 11:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.