20 år siden

Rundstykker og blå himmel

Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Blå himmel, fuglesang, min mand nede for at hente morgenbrød hos bageren og lysten til bare at hygge hele dagen i dag:-) Men det kan jeg ikke, for så skulle jeg hygge mig med mig selv, hvilket ikke er helt så hyggeligt...
Min kæreste skal helt ekstra ordinært arbejde i dag - ham han udvikler sammen med, skal til U.S på tirsdag med de nyeste ting, men hans pc brød torsdag ned og da de også har noget til Mærsk, der skal være færdigt, kunne de ikke arbejde på dette i ugens løb - så lørdagen og søndagen er blevet indraget.
Han gider vist ikke helt, for han er en rigtig hyggegøjs, der allerhelst bare vil nusses og elskes, men heldigvis skal jeg i læsegruppe i morgen og til det, skal jeg have læst 140 sider (fik det først at vide i går) for anden gang og have skrevet notater til min fremlæggelse ved det grønne bord, så jeg har fortalt ham, at han ikke går glip af noget mægtig spændende, ved at arbejde i dag.
Om lidt, skal jeg have et rundstykke med ost på og en kop kaffe ved siden af, mmmmm er da blevet ret så sulten (min mave knurre lystigt i forventning!).
Jeg vil ud og sætte en kande vand over til stempelkanden.

P.S. Jeg vil til at skrive hvor mange timer, jeg bruger på eksamensforberedelse hver eneste dag og jeg vil skrive det her i min dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rundstykker og blå himmel er publiceret 23/05-2004 09:45 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.