20 år siden

"Kloge Åge"

Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
No name girl
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg skal igen i læsegruppe på fredag så lige nu sidder jeg og forbereder 3 filosoffer som er nogle af "de heldige" vi kan komme op i, til eksamen. Jeg elsker at gå i dybden med ting, så eksamenstid passer mig ganske udemærket for her findes ikke "overflødig" inforamtion.
I går inde på uni, fik jeg at vide af 3 mennekser i 2 forskellige situationer at "Du er ret klog" og en anden kaldte mig "kloge Åge" imens hun skubbede kærligt til mig og sendte nogle smilende øjne afsted. Jeg ved det ærlig talt ikke - er jeg klog? Tror nu jeg kommer ind omkring gennemsnittet, men er da ret smigret over at andre mennesker, som jeg synes er kloge, synes jeg er klogest:-)
Da jeg kom hjem fra uni kl. 17:30 var jeg frygtlig smadret oven i hovedet, så..jeg tændte for kassen og spiste to stykker rugbrød med kalkunmedister ovenpå mm, mums, det var helt perfekt for jeg orkede ikke at stå og lave "det helt store". Lidt efter kom min kæreste hjem og jeg kom til at sige, at jeg da godt ville give ham en is....Jeg tænkte nu mest på en pind-is, men hans mave rumlede allerede ved udsigten til en kæmpe softice nedefra Vedbæk Havn - så hvad gør man så? Tjoh, vi kørte den lille tur ned på havnen, hvorefter han fik sin kæmpe is og jeg kiggede måbende på (havde alligevel ikke lyst til hverken en pind-is eller softice) kørte så hjem igen og....gik på hovedet i seng!! (det er ikke så tit jeg går i seng kl. 21) Så det var den aften!
Lige nu kunne jeg nu godt spise sådan en is, for jeg er helt vild sliksyg! I eksamenstiden, giver jeg mig selv lov til at slikke lidt, for hjernen kører på sukker og der bliver brugt meget brændstof pr. time. Meeen, ved nu ikke rigtigt! Synes det er lidt for ulækkert at smutte ned og købe en pose - for sundt for kroppen er det jo altså ikke (er igang med min egen lille arugmentation...), men hvem ved hvad det bliver til?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Kloge Åge" er publiceret 25/05-2004 13:25 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.