20 år siden

Bare slappe af igen

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Så er Svigermor og far sendt af sted igen… Vi havde en rigtig hyggelig aften i går, med noget godt mad og RØDVIN…. Hmm min store svaghed ;-)
Claus og jeg har haft et par dage, hvor der var gået hel sport at skrive beskeder til hinanden som pauseskærm. Både Claus´s mor og hendes ven havde luret på den sidste besked, hvor der stod – Jepper.. De kunne simpelthen ikke forstå meningen med den..
Hen på aftnen blev pauseskærmen brugt som danskundervisning. Det havde vi meget sjovt ud af.. Min svigerfar er begyndt at forstå den danske humor og ironi, og tror ikke længere at vi er sure eller uvenner når vi siger noget til hinanden, som han gjorde i starten.

Michelle tog sammen med nogle veninder ud til en som de kender i en anden by.. Jeg var glad for at hun kom lidt væk og ikke endte med at gå i byen her… Vi lavede lidt sjov med at hun havde fået ny genbo ( hun bor skråt over for arresten ).. Det kunne hun godt tåle !!
Jeg er ikke kommet der til hvor mine følelser vedr. overfaldet er domineret af vrede, men det kommer nok.. Specielt når vi nærmere os retssagen.. Men den tid, den sorg..

Senere i eftermiddag skal jeg køre André ned til gården… Jeg lavede lige en aftale med ham i går.. Han har et meget kraftig hår, og når det bliver langt ser det skrækkelig ud. Så hvis han nu fik en is, om jeg så ikke måtte klippe ham… Joo men så skulle det også være en gammeldags isvaffel.. Så det fik han og skal han under mor´s trimmer i dag..

Ellers vi jeg bare få dagen til at gå med at skrive lidt, brænde lidt ned og ellers slappe af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare slappe af igen er publiceret 23/05-2004 10:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.