Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er stadig dybt rystet, chokeret og fuldstændig uforstående over for den medfart hun fik torsdag nat. Men samtidig også taknemlig for politis hjælp og opbakning efter sagens alvor var gået op for dem.

Efter at hun kom hjem fra Kolding i går skulle hun til yderligere undersøgelser på skadegangen, så hun var først færdig kl. 02.00 i nat. Jeg spurte hende om hun ville have mig med der ind, men det ville hun ikke.. Hun var træt og havde ikke lyst til selskab, det skulle bare have det overstås og så ville hun hjem og sove..

Selv om min svigermor var ankommet valgte jeg at tage på arbejde i dag. Dels ville jeg ikke være et særlig opmundene selskab, og så prøvede jeg også at flygte lidt fra mine egne tanker og følelser.. Men uanset hvordan jeg end prøvede at abdicere fra mit indre kaos, fulgte det med mig som en skygge hele formiddagen. Meningen var at jeg ville stoppe hen imod middag, da André kom hjem efter at have været på hos hans far siden i onsdags.

Men efter at jeg havde haft den kvinde i bilen som havde startet det hele torsdag nat, mistede jeg fuldstændig pusten.
Jeg havde fået oplyst navene på kvinden og voldsmanden, og havde fundet ud af hvor hun boede ( af nysgerrighed ).
Men som om at skæbnen ikke kan være ond nok, skulle jeg trække min professionelle maske på og køre hende hjem fra politigården.. Hun var skam flink og gav drikkepenge, som jeg mest af alt havde lyst til at kyle i ansigtet på hende igen. Men jeg bevarede roen til at hun var ude af bilen og så revnede ballonen ellers. Jeg mistede fuldstændig pusten og der gik ikke lang tid før at jeg kontaktede Michelle, for at spørge hende om hun var vågen og ville med en tur hjem.

Hun ville lige en tur ind forbi politigården for at forhøre sig om de havde fået fat i voldsmanden.. Hun var noget trykket ved tanken om at de ikke havde fanget ham.. Men til STOR glæde kunne kriminalpolitiet fortælle at han netop sad til afhøring, og skulle stilles for en dommer ang. krav om varetægtsfængsling i løbet af kort tid. Betjenten kunne ikke love at deres krav ville blive opfyldt, men ville blive meget overrasket hvis den ikke blev. Manden er pt. prøveløsladt efter en voldsom, så nu sidder han virkelig i saksen.. Jeg tror også at der er derfor, at de har været så omhyggelige med at få så mange beviser fra Michelle som overhovedet mulig pga. at han vist ikke høre til guds bedste børn..
Jeg kender ellers mange af byens rødder pga. mit arbejde, men hans navn siger mig ikke noget.. Men jeg vil uvilkårlig få ansigt på ham når retssagen kommer..

Jeg syndes at Michelle virker til at have taget det pænt, men jeg er forberedt på at der kan komme en efter reaktion og vil være klar til at gribe hende.

Uanset hvad der er sket der inde torsdag nat, berettiger det ingen til at lemlæste nogen som han gjorde ved min datter.

Min Engelske svigerfar er også ankommet her overmiddag.. Han var slet ikke overrasket over at finde min svigermor her ;-) Han kender hende jo efterhånden !! De bliver her til i morgen og drager så ellers af sted igen.. Jeg må ærlig indrømme at jeg nok ikke er det bedste selskab, men jeg bider sammen og prøver at nyde deres ellers behagelige selskab.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forfulgt af tankerne er publiceret 22/05-2004 18:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.