Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
I dag skal vi ( min far og jeg ) på førstehjælpskursus. 3 stive timer efter arbejde, og nej hvor jeg ikke orker det. Men det er da en trøst at den holder i 2 år inden at den skal fornyes. Alt andet lige har jeg i mange år synes at det var relevant at vi alle havde den, for vi ved jo ikke hvad vi kommer ud for. Det er ikke ret mange år siden at det blev lovpligtig at vi løbene skulle forny den, før det blev den bare erhvervet sammen med kørekortet, og det var så det !!

Jeg har haft mine op og ned ture de sidste dage.. Ordet mordforsøg har poppet frem som en mega neon lampe som blinker og kan lyse en hel by op. Mine tanker har kredset om – Tænk nu hvis han havde trykket lidt hårdere eller lidt længere, havde jeg så haft min datter i dag. Jeg ved godt at jeg skal forholde mig til det faktiske, men det kunne så nemt have gået helt galt pga. en vandvittig mands handling.. Jeg håber at han må rådne op der hvor hen ender !!

Jeg har snakket lidt med Michelle omkring det at vidne, og det er hun fuldstændig afklaret omkring. Hun nægter at være bange for ham, og føler at hun godt kan klare retssagen.. Det ser snart værre ud for hendes veninder, som er bange for hvad der kan ske når han engang kommer ud igen.. Jeg har sagt til hende, at jeg synes at hun skal kontakte den kriminalbetjent der har med sagen at gøre når retssagen kommer, og så tage veninderne i hånden og tage en snak med ham..
Jeg må ærlig indrømme, at jeg er meget bekymret for om nogle af hans venner vil tage ” hævn ” på hende. Specielt den kvinde som startede det hele !!
Men nu må vi se hvordan det går…

André fik en tur i søndags, efter at den mindste af Claus´s drenge havde læst avisartiklen vedr. sagen højt.. Han gik fuldstændig i baglås og var ikke til at nå ind til i en halv time.. Men derefter var han okay igen.. Jeg tror at han blev bange, selv om at vi havde prøvet at fortælle ham om det på en nænsom måde. Jeg fortalte om det på gården da jeg afleverede ham, for at de kunne være forberedt på hvis han reagerede igen…

Nå men en ny dag er startet, og bliver for mit vedkommende MEGET lang ;-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første HJÆLP er publiceret 25/05-2004 07:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.