Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hey dagbog, nå nu er det ved at være senge tid..jeg er stadig for go til ET :) der var en der havde en aimbot, men jeg tog ordnede ham sku alligevel..for det kan godt være at han kan skyde, men han kan ikke tænke...og jeg er strategisk, skyder ham når han har ryggen vendt til..

Nå men det er ved at være senge tid, - jeg skriver videre på dig imorgen.
---
klokken er nu 13:32 - stadig samme dag, - Jeg glemte lige at sige, at der var en pige der godt kunne lide et digt jeg har lavet til min profil, - en profil jeg har et sted hvor jeg søger efter kvinden i mit liv. *S* hvis ikke digteren :) hvorfor ikke bruge sine evner....
---
16:40

Jeg har lige taget et par runder ET - For en af klan vennerne var derinde...Det er altid sjovt, jeg gik derind med navnet "meathook" fra monkey island..men klan fyren kendte mig straks, han kunne åbenbart se det ved hjælp af et eller andet program??

Nå men der kom hurtigt andre, så var der ingen grund til at vi kæmpede imod hinanden :) der kom også en andren go, som er på serveren engang imellem..men han kunne ikke luske sig til kills..han var nød til at lave en "straigt fight" Det kunne han sku ikke så godt, han er langt bedre, når han kan åbne ballet ved at skyde folk i ryggen..hvor de så skal vende sig om og forsvare sig.

nå men de fleste folk gik så, da min klan makker også gik...så var det tilsidst kun mig og en anden der vist troede han var noget *GGG* men prøv lige at stoppe mig med tro....der skal mere til...Jeg burde nok ha vist ham den anden fyr mit mest kendte falske navn...Chupacabra.
----
20:30 - så er der star wars i tv :) nu får vi at se hvor meget jeg får at se, for jeg træner jo gerne ved det her tidspunkt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Senge tid er publiceret 29/05-2004 02:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.