Manden og Hun aben.

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære dagbog.

Menneske aben.

Jeg vil for engang skyld ikke lave en eller anden anderledes tekst, som siger de ting jeg føler, på en anden måde end andre.

Nu har jeg hørt om piger, der er trætte af deres mænd. at der er det ene eller det andet ivejen med dem. Og at alle mænd er sådan. og at de derfor ikke gider, at have med mænd at gøre mere.

Kære kvinder i det danske samfund!!! I Har selv Valgt Den mand I Ville have...Med mindre I er af en bestemt religiøs opfattelse. SÅ Det må I leve Med!!! Lad så vær med at klynke over det valg som i traf.

Og hvorfor skriver jeg så nu det. Jo*S* Fordi det er sådan, og mange piger indrømmer det, De går efter ham som de betragter som lederen af flokken. (lige som Aber) Han er dog gerne den som er det største svin. (ikke altid) Derfor bliver I såret over ham.

Så er det At jeg får hendvendelser fra kvinder, der efter de har været sammen med sådan en fyr, hendvender sig til mig...fordi jeg ikke er leder aben.

Jeg kan specifik, Henvise til et brev om en pige, der skrev til mig, at hun har været træt af mænd, Men at jeg så ud til at være anderledes og sød. en fyr som man kan have som ven. bla bla bla..det skortede ikke med søde ord.

Men Hvem siger at jeg har lyst til, at have noget med en pige at gøre, som vragede mig fra starten?.(måske ikke personligt) Hun valgte jo selv sin mand, men sådan er piger desvære generalt. Hun kunne bare vælge en fyr som hun ville kunne være sammen med, istedet for en fyr som så ud til at være lederen.*GG* Måske gør de det med den samme grund som aben hunnen. for at stige i rang.

Ellers bliver det sådan, som jeg hørte engang i tv...Hun aben tager leder aben, får børn med ham. skodder ham og går over til den sociale abe. det vil derfor ikke være, den sociale abe som bliver far, til den lille nye abe.

Derfor Vælg jeres mænd med omtanke, Og lev så med det valg I tager jer.

Håber i vil tænke lidt over det valide i det jeg skriver. For Jeg har desvære en vis liste over piger, som har handlet udfra abe princippet.

Men ha det godt **S**

The Jester






Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Manden og Hun aben. er publiceret 21/11-2001 00:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.