20 år siden

"Tampen brænder" den forbudte sex

Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Jeg var til fest i weekenden. Jeg scorede en lækker lidt ældre fyr og endte i et soveværelse med ham. Det fik vi et dejligt stykke tid ud af, men jeg var nede og feste videre bagefter (sammen med ham). Alle de gode fyre var optaget (min venindes motto: Drenge er som lokummer! Enten er de optagede eller også er de fulde af lort!) Og jeg synes det var syndt for min veninde så jeg foreslog min fyr at vi var sammen alle tre (det havde han sjovt nok ikke noget imod).

Min veninde og jeg smuttede ud på toilettet, og der blev vi enige om at lege Tampen Brænder med ham i stedet for at være rigtigt sammen med ham begge to.

Jeg tog en en-krone og gemte den i min ene sok. Derefter gik vi ud til ham og fortalte ham om vores idé. Vi havde en en-krone på os og han skulle finde den. Han startede med at lede i munden derefter blev han nød til at tage mere og mere af tøjet af os (som vi havde regnet ud oppefra og ned) og han kærtegnede vores kroppe en del på vejen. Til sidste var der kun sokkerne tilbage (og på det tidspunkt havde han selvfølgelig regnet den ud) så han ledte og ledte (de fleste steder med tungen) og først efter lang tid kom han i tanke om sokkerne hvor han fandt en-kronen.
Det var et rimmelig godt kick til resten af aftenen og da vi vågnede sammen næste morgen var det fedt at have været tre om en sådan uskyldig leg. (Dvs, den betød ikke noget)
Det er nok den fedeste selvskabsleg jeg nogensinde har leget! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Tampen brænder" den forbudte sex er publiceret 16/06-2004 15:16 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.