Dage i kærlighed

Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hey dagbog, - jeg snakkede lige med lady spain,..som navnet antyder en spansk kvinde..hun er forelsket i en fra klanen..og de havde planlagt en tur sammen..men nu ser det ud til, at han måske har fundet sig en anden pige..for hun har ikke hørt fra ham i en uge, og han har ikke været på serveren.

men hvad kan en gammel faleret digter fyr, som ikke tror på kærlighed sige...vær glad for de dage i kærlighed du fik, nu da tiden er kommet, hvor ens drøm bliver forstyrret. Jeg selv fik en dag i kærlighed, hvor jeg troede på det..1 dag ud af et helt liv, er bedre end et helt liv uden. På den måde kan man kalde mig positiv, men jeg snakker jo om det bare minimum. Er der nogen større gave end at være elsket? den tid, kan ikke erstattes..kun standses.

Men alt hvad jeg har fået er tomme ord, - det er lidt som at tisse i sengen, kort varme...efterfølgt af kulde.

Et andet par , QL - bliver er ved at blive skilt,..han skrev at konen som er med i QL nu også..er lige kommnet til..vil forlade ham, han brugte for meget tid på arbejdet og spillet..nogen glemmer at priotere kærligheden som det vigtigste, de er så sikker på at den forbliver, og glemmer derfor at holde den ved lige..og jeg som kun kender til en dag, kan så sidde her og se alting udefra..



.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dage i kærlighed er publiceret 17/06-2004 23:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.