Elsk mig eller forlad mig.

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hey dagbog, - jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det stadig sker, at jeg får brev fra en eller anden der stadig ikke har fattet noget som helst.

Men dagbog, hvorfor kan folk ikke fatte, at der er forskel på debat indlæg og dagbøger? Derfor har jeg det sådan, at hvis folk ikke kan li hvad jeg siger, jamen så skulle de lade være med at læse min dagbog, - så slipper jeg også for alt det negative, de såkaldte positive mennesker kan kaste op. Sjovt at folk overhovedet kan få sig selv til det, at skrive sådan til en dagbog!

Så kan man tænke om mig som man lyster, at jeg er negativ..næ jeg giver bare tilbage på det indput jeg får. Det gjorde jeg forkert i folkeskolen, der var jeg måske ikke god nok til at sige fra, hvilket resulterede i, at jeg som sagt blev mobbet til det 10ene år i skolen..indtil jeg den dag i tiene, opfandt mig selv...jeg gik tilbage og spurgte hvad vedkommende havde sagt, - det førte til en kort kamp, hvor jeg pludselig brugte min hånd i vrede, gav vedkommende ET enkelt slag så det blødte..men fra den dag var der ikke nogen der pissede på mig mere...de 9/10 år var slut...Love me or leave me!!!

Nå, - men nok tid ofret på det, - idag skal jeg være fuldstændig færdig med samfundsfag, - så jeg kan aflevere den imorgen...selv om jeg ikke længere ved om vi skal aflevere,..nogle er først lige gået igang for en uge siden...andre vil vente til næste år, og hører om de kan tage et andet emne..jeg mener, vi fik sku da at vide at vi skulle aflevere imorgen..

jeg glæder mig til at min hjemmeside kommer op :) som "børn" har vi ikke altid været de bedste venner, mig og min bror. Iøvrigt er det også en sød kæreste han fandt sig for lidt over et år siden...godt gået.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elsk mig eller forlad mig. er publiceret 24/06-2004 11:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.