Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 7 dage siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Så blev både Sct.Hans aften og Lenes fødselsdag overstået.
Det har været et par dejlige dage omgivet af børn og deres kærester, men det har altså også været et par strenge dage uden ret meget ro. Jeg synes næsten, jeg har stået på hovedet i madlavning, oprydning, borddækning og ikke mindst opvask konstant…

Det lysnede jo lidt på Sct.Hans aften , så det endte med, at vi kørte i Geografisk Have til bål incl. tale med Anker Jørgensen. Hvor er han dog blevet gammel… Vejret var faktisk dejligt og mildt, da først regnen var ophørt, så vi nød at være der i et par timer. Derefter hjem og sove, for Peter skulle tidligt op og nordpå for de sidste par dages arbejde, inden han kan påbegynde ferien, når han kommer hjem i dag.

I går fejrede vi så Lene, der blev 17 år. Ja, det er store børn, jeg har efterhånden..)) Det må vel være fordi, jeg selv er ved at blive gammel..??
Irene var der jo, hun kom allerede i onsdags, og Birthe, Rune og Benthe kom til aftensmaden, som var lavet på Lenes bestilling – nemlig mørbradgryde, som er hendes yndlingsspise for tiden. Desuden var Lenes nye kæreste også med, han hedder Lars, og er en ganske sød ung fyr.
Ret praktisk anlagt er han bestemt også, for han og Irene brugte eftermiddagen på at istandgøre den gamle vugge, som Annie skal ha’ inden længe. Irene og jeg købte nyt stof til indersiden af den i onsdags, og hun har bare været ferm ved min symaskine, så vupti, var både beklædning og madras færdig og klar. Eneste job tilbage til mig, er så at finde den lille dyne og pude frem og lægge betræk på det, så kan den lille ny verdensborger for min skyld godt blive født…., nå ja det må nu godt lige vente til jeg er kommet hjem fra ferien igen..)) Annie er sygemeldt nu, hun kan ikke holde til arbejdspresset mere, og er i fare for bækkenløsning, så hun går hjemme og hygger sig nu. Det synes jeg er godt, for min indstilling er absolut, at det skal være en positiv og dejlig tilstand at være gravid…, og det kan jo være svært at finde glæden, når hverdagen er alt for streng.

Nu er min arbejdsdag ved at være slut, så jeg vil se at komme hjem… Hjem til en enorm opvask efter gårsdagens fødselsdag..!!! De er så søde alle de unge mennesker, meeennn når det kommer til den slags praktiske ting, ja – så skal de alle sammen lige pludselig af sted igen :o{{

God weekend
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget opvask :o{{ er publiceret 25/06-2004 14:10 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.