20 år siden

Min gamle jordhule

Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg havde en lidt spøjs oplevelse i aftes…, jeg ved da godt, at jeg bor i et gammelt hus, meen at det ligefrem skulle være en jordhule, havde jeg nok ikke tænkt… ))
Sådan hen ad midnatstid, efter at ha’ set fodboldkamp, haft besøg af en flok af mine unger m.m., stod jeg i køkkenet og vaskede op, og kom så til at kikke ned på gulvet i et hjørne mellem køkkenbord og radiator… Noget lysegrønt var der, men hvad – måske havde jeg tabt et salatblad el.l. ??
Jeg bøjede mig ned for at samle op, og AV, jeg stak mig – det var en tidsel, som voksede ud af sprækken under gulvlisten :o{{ Tjaa, der er sikkert ikke langt fra gulvhøjde og ned i det jordiske plan i sådan et gammelt hus som mit..!!

Så er det jo Sct.Hans i aften, og vejrguderne lover ikke alt for godt vejr. Jeg og mine unger har tradition for at tilbringe aftenen i den Geografiske have i Kolding, men jeg ved nu ikke rigtigt, hvis det bliver så vådt, som de snakker om… Peter kommer herned, og Irene kommer hjem fra København. Lene har besøg af hendes nye kæreste, Lars, så vi bliver en pæn lille flok. Under alle omstændigheder skal vi nok få en hyggelig aften, men det kunne jo være dejlig, om vi kunne pakke madkurven og spise i den skønne gamle have. Måske spiser vi så bare hjemme og kører derned lidt senere, når bålet tændes…, ja det får vejret så lov at bestemme..!

I morgen er det Lenes fødselsdag, så bli’r hun 17 – det lille troldepus..)), som faktisk er et helt hoved højere end sin gamle mor..!

Ferien kommer tættere og tættere på, det er på tide at få gjort ting og sager klar til afgang mod de norske fjelde. Inden da skal jeg også ha’ mit skatteregnskab færdigt, og jeg skal ha’ den gamle vugge gjort klar til Annie. Ganske vist står hun først for at skulle nedkomme i starten af august, men jeg tvivler lidt på, at hun kan holde så længe..!

Nå, det var bare lige en lille hilsen herfra, sådan en onsdag formiddag

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min gamle jordhule er publiceret 23/06-2004 09:00 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.