20 år siden

Kan smile igen ;-)

Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
9 dage siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg var led og ked af det i går. Det hele var bare så træls og jeg var rent ud sagt skide irriteret på mig selv. Den situation hvor jeg ikke kunne gøre ret meget for at forandre tingens tilstand, gjorde mig nedtrykt, negativ og opgivende. Men samtidig tror jeg også at min urolige søvn havde sat sine spor !!
Jeg har brugt mange kræfter på ikke at lade mit humør gå ud over andre, for det har de ikke fortjent. De har været utrolige søde og hjælpsomme. Michelle har været meget interesseret i bivirkningerne ved de piller som jeg har fået. Jeg tror at hun er begyndt at blive lidt ” arbejdsskadet ”. Men det er også godt nok at hun er opmærksom.

Jeg fik fat i lægen i morges og bad om en henvisning til fys. Han virkede meget overrasket over at det ikke gik bedre med mig, og sagde at han ville skrive en med det samme. Men inden at jeg nåede at få spurt ind til pillerne var samtalen slut. Ligeså opmærksom og omhyggelig han er under
Konsultationerne , ligeså kort for hovedet er han i telefonen. Men det viste jeg endelig godt.
Jeg er blevet enig med mig selv om, at lade være med at tage dem som jeg mener er de skyldige, og som også er dem jeg ikke på køre bil for og så se hvordan det går !!
Den fys som jeg har gået ved tidligere har ferie lukket, så jeg kontaktede en anden og kunne først komme til på onsdag, men det må jeg jo bare vente på ;-(

Min chauffør og jeg ( det lyder godt ikke ) var så lige en tur ude på centralen, for at aflevere regnskab og afgive den tur som jeg skulle have kørt på onsdag. Så er det også klaret.

Jeg er begyndt at glæde mig til at min far kommer hjem, og høre om hvordan hans ferie har været. Mercedesen er løbet tør for strøm ;-) men det er ikke noget nyt når den får lov til at stå. Vi har jo meget udstyr som står på standby og trækker strøm. Jeg havde jo ikke tænkt på at kravle om i bagagerummet og pille stikket ud, men så er det godt at startkabler er opfundet..

Lige nu er jeg alene hjemme. Claus og drengene er taget ud og fiske.. Jeg fik sagt - at det er dem som afgjorde om jeg skal have rugbrød i aften ;-) Jeg bryder mig bare overhovedet ikke om fisk. Jeg kunne godt se skuffelsen i deres ansigt og skyndte mig at sige, at jeg gerne ville have rugbrød og så kom smilet frem igen.

Jeg vil benytte stilheden til at få skrevet et par mail ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan smile igen ;-) er publiceret 28/06-2004 13:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.