Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære Dagbog

Vel ankommet fra at have fulgt Tanja i børnehave, konstaterer jeg at postkassen stadig ikke indeholder noget fra kommunen angående de forskellige tilskud, jeg har søgt om at få i forbindelse med, at jeg er blevet alene med børnene.

Øv, måtte nu gribe telefonen og ringe til banken og aflyse et ellers aftalt møde, hvor mit nye budget skulle lægges op + jeg samtidig kunne få hilst på den nye bankrådgiver jeg netop har fået.

Forinden kontakter jeg dog kommunen for at høre, om de dog ikke i det mindste kunne give mig tilskudstallene via telefonen, så jeg ikke skulle aflyse bankmødet. Jeg er nemlig selv meget ivrig for at få tingene sat op, så jeg også vidste, hvor meget/lidt jeg har at leve for. Men uden tilskudstallene på blandt andet boligsikring og friplads for børnehavepladsen er der ikke meget at gå efter.

Men men men ...... det går ikke altid som præsten prædiker. Svaret fra kommunen var, at der ikke var noget svar!!!!
Store og mange spørgsmål fra min side og himlen op om, hvorfor ikke, hjalp nul og en fis og selvom jeg var blevet lovet at tilskuddene ville være i orden pr. 1.3 og udbetalt med tilbagevirkende kraft og at jeg rigtigt nok havde indsendt diverse ansøgninger indenfor tidsfristen, så var den nuværende situation sådan, at de overhovedet intet havde beregnet!!!
- A hva' for noget? spurgte jeg totalt målløs.
- Hvornår går det SÅ i orden?, spurgte jeg med lettere hysterisk stemme.
- Til april, svarede hun.
- Til april???? DET kan da ikke være rigtigt og er det det, så syntes jeg ikke i kan være bekendt. Nu er min situation den, at jeg i marts måned kun har 2.000 kr. at leve for til mig og 3 børn. DET kan jeg simpelthen ikke klare. Er det dog ikke muligt, at i kan kigge på det alligevel, som også lovet?
- Desværre, beklagede kommunen, men de var ramt at meget sygdom blandt personalet og kunne ikke gøre mere.
- Ja, det får jeg ikke just mad på bordet af!! vrissede jeg og afsluttede den samtale.

Jeg tror også, at kommer det dertil en dag, hvor jeg skylder kommunen penge, så undlader jeg bare at betale til tiden. Når de så kontakter mig, så siger jeg også, at desværre, men jeg er syg, men at de kan få deres penge, når jeg har det bedre, for før har jeg ikke mulighed for at sende dem pengene!!
SÅ kan det godt være, at piben pludselig har en helt anden lyd og jeg skal betale en pokkers masse gebyrer og renters renter til dem pga. for sen indbetaling!!

Grrrrrrr.... jeg er gal, men nu mest fordi jeg nu sidder i en rigtig dum situation rent økonomisk, en situation jeg godt kunne være foruden. Er der noget jeg hader her i livet, så er det uorden i mine pengesager.

Går ind og sover en mini-middagslur og ser om jeg dog så ikke har rystet de kedelige fakta af mig bagefter, så jeg i stedet kan bruge energi på at finde ud af, hvad jeg nu gør.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er gal! er publiceret 19/02-2001 14:36 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.