20 år siden

Familie eller ej

Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Skal man elske og respektere familien, bare fordi at man er i familie. Skal man tilgive og glemme, fordi at man siger at blodet er tykkere end vand. Eller skal man være ærlig over for sig selv og erkende når tingene bare ikke fungere !!

Det har åbenbart givet snakken i krogene, at vi har valgt at sige pænt nej tak til fødselsdags invitationen.
Der skal ikke herske nogen tvivl om mine tanker og følelser vedr. den del af familien. Der var engang at det gik mig meget på, og hvor jeg så inderligt ønskede at det skulle kunne fungere. Men når samværet kun bliver til korte overfladiske pligtbesøg, uden varme eller nærhed eller kontakten skal komme her fra. Har jeg svært ved at se mig selv i spejlet og deltage i en fest hvor jeg ikke føler mig velkommen og ønsket, men blot er med af pligt pga. at jeg er svigerdatter !!

Jeg havde indstillet mig på at deltage hvis Claus ønskede det, men det var hans valg at sige nej.. Inderst inde vidste jeg godt at hans far ville blive skuffet og såret, og det har jeg selvfølgelig har det skidt med, men jeg ved også at Claus er skuffet og såret over hans far, eller mangel på samme !!

Jeg spurte ham i morges – Hvordan vil du have det hvis din far faldt væk i morgen.. Helt ærlig, svarede han – det ved jeg ikke !! Det eneste han kunne komme i tanke om når han tænkte på sin far, var underen….

Efter at den ældste af Claus´s søskende fik sig en ” ny ” familie, har hun udtalt om sin egen.. Vi er ikke en familie, vi er bare nogle mennesker der kender hinanden !!

Det er sørgeligt og trist !!

Nå men til noget andet……. Vi drager jo af sted til Sjælland i dag, så pas på der overe ;-) Jeg glæder mig til at komme lidt hjemme fra, og bare være til.. Det er ikke sikkert at jeg har det på samme måde, efter at Michelle har trukket mig op og ned af strøget, og André gerne vil tivoli rundt 117 gange.. Men nu må vi se……. Hvis ikke andet, så planter jeg mig et sted med noget koldt at drikke og noget at læse i, og så kan de ellers bare ringe hvis de er blevet væk ;-)

En rigtig god weekend til alle, og pas nu på jer selv og dem i har kære…….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Familie eller ej er publiceret 23/07-2004 10:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.