Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Jeg sendte Tone (hende fra KiMs) en sms for at høre med hensyn til noget café-halløj som jeg havde spurgt hende og Luck om de ville være med til (Fik aldrig Lucks mobilnr.) Den dag jeg spurgte om de ville med på café sagde de at de lige skulle tjekke deres kalender, siden hørte jeg intet (det var i tirsdags hvor jeg ikke kom onsdag som var min sidste dag). Når folk er lang tid om at melde tilbage kan det jo være de ikke er interesseret, så jeg sendte en sms hvor jeg lidt diskret bad dem sige til hvis de bare ikke var interesseret. Tone svarede at hun havde det lidt mærkeligt med at gå på café med "en fremmed". Helt ærligt; hvordan får hun så nogen side kontakt til andre? Vi kender da nogenlunde hinanden efter 2 dage = 3 timers pause sammen og 3x bustur sammen + vi fulges hjem på cykel 2 gange.
- Men sandheden er måske nærmere at hun ikke er så interesseret i mig? Jeg føler mig ihvertfald sådan - disschet. Det gør det heller ikke bedre at jeg ikke er blevet tilbudt arbejde igen. Jeg var nede på bereauet i går for at tale med dem og dernede i dag for ligesom at vise mit ansigt dvs. min interesse, men - "intet".
Siden har jeg spist (ædt) chokolade og is - det er det sikre tegn på at jeg er landet i et hul med mig selv. Et følelsesforvirret deprimeret mørkt lille hul der bare bliver dybere og dybere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændt af! er publiceret 05/08-2004 17:46 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.