Den sjove - osv.

Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hey dagbog, - Jeg skrev lige en ny profil et andet sted. En sjov profil, men også en "tænk dig lige lidt om profil" Pigerne det sted går meget op i hvordan fyrene ser ud *G* Hvilket får mig til at tænke på en sjov en..da jeg søgte, søgte jeg altid efter en med Hjerne, hjerte og sjæl..men da det ikke fandets, så bare en med et par store bryster *G*

Jeg kunne ikke forstille mig, at vente på at pigerne finder ud af, (efter de har indset at det var aber de faldt for) at jeg var den rigtige..jeg ser bare ikke mig selv som papfar, - derfor er det nu eller aldrig.

Nogen gange er den skæbe kvinderne får, et resultat af deres egen handlemåde.

Idag skal jeg så ha fornyet mit togkort, det går jo løs igen på mandag..denne gang har jeg helt fri om torsdagen :) se det er jo lækkert.
--
En anden ting, "sjovt" med alle de data miners..bare man er på nettet kommer de, - sutter viden om hvad man laver, sutter viden om alt hvad man foretagers sig..som foreksempel hvis man køber noget over nettet...så følger de med..Idag var en tam dag, alligevel fjernede jeg 13 data miners fra min pc..alle de folk der ikke kender til det..ikke ved at de bliver overvåget..for det meste bliver informationerne kun brugt til at sende spam mail med..de sutter folks mailadresse og passwords ovs...men worst case, de kan se bankoverførsler.
---
20:10

Jeg ved ikke hvem det var, om det var hos mig vedkommende bankede på, - jeg kiggede ud af spionen, og det så ud som om hun vendte sit ansigt imod mig...men jeg kunne ikke genkende ansigtet..så det var nok ikke til mig...Også lige meget, dørklokken virker..så jeg undre mig over at en banker på, når den virker? hvis det overhovedet var hos mig....men er lige meget..hvad skulle hun ville her hos mig??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den sjove - osv. er publiceret 06/08-2004 10:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.